modrooka 16.02.09, 22:28 Witamy! Gdzie byłaś jak Cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:31 > Witamy! Gdzie byłaś jak Cię nie było? gdziekolwiek by nie była, niech może tam wróci Najgorzej jest gdy ktoś otrzyma batutę, a potrafi nią tylko wymachiwać jak pałką zomowiec. noblesse oblige, panienko moderator, z łaski bożej Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:39 > gdziekolwiek by nie była, niech może tam wróci No wiesz co, byś chociaż udawał że się cieszysz :) > Najgorzej jest gdy ktoś otrzyma batutę, a potrafi nią tylko wymachiwać jak pałk > ą zomowiec. Ooo, a Pascal jest z tego znana :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:43 > Ooo, a Pascal jest z tego znana :) to może niech zamieszka w Chinach albo w Korei Pn. tam będzie się mogła w pełni realizować (albo wysługiwać) I tam z większym zrozumieniem przyjmą jej maoistowskie zapędy do "standaryzacji/unifikacji" populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:52 > to może niech zamieszka w Chinach albo w Korei Pn. tam będzie się mogła w pełni > realizować (albo wysługiwać) > I tam z większym zrozumieniem przyjmą jej maoistowskie zapędy do > "standaryzacji/unifikacji" populacji. Nie chcę Cię martwić, ale nie jesteś pierwszym, który próbuje się burzyć. Niestety na nią nie ma bata. Prędzej ktoś rezygnuje z walki Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:56 modrooka napisała: > Nie chcę Cię martwić, ale nie jesteś pierwszym, który próbuje się burzyć. > Niestety na nią nie ma bata. Prędzej ktoś rezygnuje z walki Habrowooka, trudno walczyć w przy takiej dysproporcji środków do walki, ale ..... :-)... nie takim Maleszkom wydawało się, że nie są do ruszenia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 23:09 > Habrowooka, trudno walczyć w przy takiej dysproporcji środków do walki, ale ... > .. :-)... nie takim Maleszkom wydawało się, że nie są do ruszenia. :-) To brzmi jak jakieś odgrażanie się paluszkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 23:12 modrooka napisała: > > To brzmi jak jakieś odgrażanie się paluszkiem :D no bo może nie jest "mi wszystko jedno", tak jak ojcu redaktorowi Michnikowi i w ostateczności jakaś lista obywatelska-społeczna z prośbą o interwencje do derekcji, a jak nie to do konkurencji :-) (jakiś SE albo inszy Fakt) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 23:17 Tak, własnie, strzel focha i zacznij czytać SE i Fakt :D Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 23:20 modrooka napisała: > Tak, własnie, strzel focha i zacznij czytać SE i Fakt :D ja nie powiedziałem, że zacznę czytać SE, (zresztą skąd wniosek że czytam Gw) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:44 Nie rozumiem, dlaczego do zwyklego smiecia zwracacie sie nazwiskiem geniusza?? Pomijam juz kwestie, jakim trzeba byc megalomanskim cieciem parkingowym, zeby obrac sobie nick b.pascal czy a.einstein... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:47 > zeby obrac sobie nick b.pascal czy a.einstein... myślę, że jej przypadku "Lord Farquaad" znacznie lepiej oddawał by osobowość Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:54 Ze względu na swoją nożyczkową potęgę, może lepiej Vader? On był pod tym hełmem całkiem łysy Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:59 ale to Farquaad'owi marzył się orwellowski świat jednakowych klonów, bez wad, małości, ułomności(ciała i duszy) słabości i defektów urody. Taki słodki do zesrania :-) jaki preferuje nasza "wyniesiona na stanowisko". Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 23:14 W gwiezdnych wojnach, też były klony. I w dodatku atakowały! :) > Taki słodki do zesrania :-) jaki preferuje nasza "wyniesiona na stanowisko". Jak ty sie miło do niej odzywasz. A taki niby brutal jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: O, Pascal wróciła! 16.02.09, 22:49 > Nie rozumiem, dlaczego do zwyklego smiecia zwracacie sie nazwiskiem > geniusza?? Po pierwsze na nazwisko "śmieć sobie trzeba zasłużyć trochę bardziej niż wycinaniem wątków, a po drugie masz rację, postaram się pisać z małego "p" jako nazwę niewłasną Pomijam juz kwestie, jakim trzeba byc megalomanskim > cieciem parkingowym, zeby obrac sobie nick b.pascal czy a.einstein... > To dobrze, bo to żadne odkrycie, szczególnie jeśli chodzi o tego/tą z nożyczkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido że też Tobie trzeba tłumaczyć 16.02.09, 22:58 koniecznie chcesz zacząć aferę pt cięcie Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Bo dawno... 16.02.09, 23:03 nic się nie dzieje, jest spokój a Ty nagle wyskakujesz Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz to "szanowna" paniusia modzik zaczęła 16.02.09, 23:05 leczyć swoją małość i kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: to "szanowna" paniusia modzik zaczęła 16.02.09, 23:05 tytus_flawiusz napisał: > leczyć swoją małość i kompleksy. > oczywiście po cichutku i dyskretnie Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: to "szanowna" paniusia modzik zaczęła 16.02.09, 23:06 dlaczego w cudzysłowie? Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: to "szanowna" paniusia modzik zaczęła 17.02.09, 05:58 "Matka-loginek",to ktory? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 22:58 Pan wraca, psy merdaja ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:00 i co mam pochwalić ze ładnie to robisz czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:02 Nie, masz sobie uswiadomic, ze dolaczylas do sfory. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:03 nie bratam się z kim popadnie (Ty powinieneś to wiedzieć) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:34 Nie narzekaj, samoakceptacja przydaje sie tylko na wyzszych stopniach piramidy Maslowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:48 nie mów mi czego mam nie robić Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:51 Nie mow mi czego mam nie mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:07 poprioniony napisała: > Nie, masz sobie uswiadomic, ze dolaczylas do sfory. Ojej, to brzmi jak jakieś "Hał hał" Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:35 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2464081 Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:52 Przecież Ty taki swojski, fonetyczny jesteś: Hał Hał Zaprzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: i po co ten watek? n/t 17.02.09, 00:01 Lizesz wora jak ciagniesz druta? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: i po co ten watek? n/t 17.02.09, 00:05 Heloooł, albo liże wora, albo fiuta. Na raz jest ciężko A Tobie czasem zdarza się nie skończyć przed czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: i po co ten watek? n/t 17.02.09, 00:20 > Heloooł, albo liże wora, albo fiuta. Na raz jest ciężko Czyli nie umiesz tak gleboko wziac na polyk. > A Tobie czasem zdarza się nie skończyć przed czasem? Phi, finiszuje szybciej niz Ben Johnson. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: i po co ten watek? n/t 17.02.09, 00:27 > Czyli nie umiesz tak gleboko wziac na polyk. TO zależy od rozmiaru. Z Tobą na pewno dałabym sobie dała radę > Phi, finiszuje szybciej niz Ben Johnson. A teraz wszystkie panie wzdychają: Aaaaaaaach, Oooooooch Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: i po co ten watek? n/t 17.02.09, 00:39 > > Czyli nie umiesz tak gleboko wziac na polyk. > TO zależy od rozmiaru. Z Tobą na pewno dałabym sobie dała radę Nie watpie, ze zmiescilbym sie caly, jak Jonasz. > Aaaaaaaach, Oooooooch Za dlugo, skoncze wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: i po co ten watek? n/t 17.02.09, 00:07 poprioniony napisała: > Lizesz wora jak ciagniesz druta? > no ale takie sztuczki to musiałaby robić wargami sromowymi, ale gdyby miała takie wary... feee Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: i po co ten watek? n/t 16.02.09, 23:05 poprioniony napisała: > Pan wraca, psy merdaja ogonem. > Nic nowego, a terrierki ujadają Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: O, Pascal wróciła! 17.02.09, 03:59 chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj pierwszy raz w życiu dosięgła mnie cenzorska nożyca (zgrubienie od nogi). normalnie chyba z tej okazji polecę po flaszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: O, Pascal wróciła! 17.02.09, 12:30 > Witamy! Gdzie byłaś jak Cię nie było? taaa, przez tą osobę, jakieś 3-4 lata temu przestałem pisać na tą grupę. Miejmy nadzieję, że tylko Ty ją zauważysz Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada I nowy moderator sie pojawił 17.02.09, 18:45 Chyba, że nie jest nowy, tylko ja go wcześniej nie zauważyłam. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Co więcej 17.02.09, 23:16 Przywlokła nowego moderatora! Albo sam się przywlókł uzurpator jeden! Jakiś s.w2? WTF? Dobra czas na wczesny podliz, żeby mieć chody u nożyczek Odpowiedz Link Zgłoś