garcia6 21.03.09, 20:52 www.youtube.com/watch?v=vwUA-3X8QqY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garcia6 Re: Nuta 21.03.09, 21:43 Tak klasa to jest to...czego dzis brakuje zarowno Kobieta jak i Mezczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: Nuta 21.03.09, 21:47 "bezklasowcow",nalezy omijac duzym łukiem,na szczescie mamy prawo wyboru;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lofbergs.lila Re: Nuta 21.03.09, 21:52 'czego dzis brakuje zarowno Kobieta jak i Mezczyzna :)' otoz to :) przykro mi to pisac, ale klasy w Twoich postach za grosz nie ma widze tylko usilne lansowanie sie, egocentryzm i w koncu razace bledy ortograficzne typu - j.w. czy 'lubiec' Odpowiedz Link Zgłoś
garcia6 Re: Nuta 21.03.09, 22:05 Lansowanie sie...cieszy mnie to ze za mna nie przepadasz...nie musisz mnie kochac...a znienawidziec mozesz...:) Cos jeszcze masz do powiedzenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Nuta 22.03.09, 18:53 >> przykro mi to pisac, ale klasy w Twoich postach za grosz >> nie ma widze tylko usilne lansowanie sie, egocentryzm > Lansowanie sie...cieszy mnie to ze za mna nie przepadasz... > nie musisz mnie kochac...a znienawidziec mozesz...:) > Cos jeszcze masz do powiedzenia? :) Napluj ku...e w twarz, to powie, ze deszcz pada... Odpowiedz Link Zgłoś
lofbergs.lila Re: Nuta 22.03.09, 19:50 garcia6 napisał: > Lansowanie sie...cieszy mnie to ze za mna nie przepadasz za Toba? trudno by bylo, ja tylko moge oceniac Twoje posty tak jak inni ...nie musisz mnie > kochac...a znienawidziec mozesz...:) nie stac mnie na takie uczucia wzgledem czyjegos pisania :) nie wywyzszaj sie Cos jeszcze masz do powiedzenia? :) j.w. nie jestem natomiast ciekawa Twoich wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: Nuta 22.03.09, 11:05 poranny buziaczek;-DD www.youtube.com/watch?v=hOTYaJNgWzA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś