Gość: ja IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.04.09, 16:04 Ten facet ze zdjecia...mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ty Re: Wypadki z włosami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 16:33 fotoszop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wypadki z włosami IP: *.range86-173.btcentralplus.com 23.04.09, 17:50 Polecam ta strone. Technologia baaaaardzo obiecująca. 2gie stadium zakończone sukcesem, niestety firma troche z kasą kuleje. (strona po angielsku) www.intercytex.com/icx/products/aesthetic/icxtrc/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Wypadki z włosami IP: *.nrth.cable.ntl.com 23.04.09, 18:47 A wszystkie te preparaty sa g***o warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Wypadki z włosami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 19:08 ktos stosowal ROGALINE? dziala to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata-Dyrektor Re: Wypadki z włosami IP: *.aster.pl 23.04.09, 20:48 Nasz Sejm posłów do kupy łaskawie gromadzi; Kaczyński łysy na czele - niech se poprowadzi. W tle Lechosław, wysoki, łysy i posępny, Maciarenko ipn-u herold łysy, niedostępny Stoi wśród normalnych na stosach rywali. Na szczęście to wszystko wyraźnie się wali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet ze zdjęcia Re: Wypadki z włosami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 22:43 bez gryzienia i mlaskania proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: Wypadki z włosami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 10:39 "Artykuł" - żenada. A wkleić do tego fotkę z szmponem Head&Shoulders za 10 zeta to tak jakby powiedzieć w twarz "i tak jesteście debilami, a ja mam was, drodzy czytelnicy, głeboko w d...". Jeśli pani Justyna dostała za to dzieło kasę to przypuszczalnie tylko od producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Wypadki z włosami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 11:01 tak head&shoulders Procter & Gamble wspaniały jest nie ma co tylko dlaczego po 3tygodniowym stosowaniu zaczęły mi garściami wypadać włosy ,że musiałam masowo jeść tabletki z witaminami bo bałam się ,że wyłysieję. Obecnie nie dotykam tego "cudotwórczego" świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Wypadki z włosami IP: *.miasto.gdynia.pl 24.04.09, 13:03 tylko PILOXIDIL, to jedynia dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bkwk Re: Wypadki z włosami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 10:26 Ja zaczynam stosować innoev i zobaczymy jakie bedą efekty. Zastanawiam sie jeszcze nad rzepą z Joanny. Wczesniej stosowałem Loxon ale jest nic nie wart ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dizzygamer Re: Wypadki z włosami 30.05.09, 11:28 Probowalem wszystkiego i nic nie pomaga.Juz sie pogodzilem ze z tylu placek coraz wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Wypadki z włosami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 08:37 ten facet, to aktor, który gra Henryka VIII w Tudorach. Nazwisko wyleciało mi z pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wypadki z włosami IP: 89.79.227.* 28.11.10, 20:46 Fakt. Specu nie postarał się za bardzo. Widać photoshop na kilometr...ojjjjj Odpowiedz Link Zgłoś