Dodaj do ulubionych

do maroko4u

09.09.12, 12:22
Masz jakąś stronkę gdzie mogłabym znaleźć Twoją ofertę?

Ewentualnie napisz tutaj coś o organizowanych przez siebie wycieczkach.
W poprzednim wątku pisałeś, że jesteś w stanie zorganizować zarówno pobyt, jak i wycieczki za rozsądna cenę.
Myślę, że nikt, a w szczególności właściciel forum nie uzna Twoich informacji za reklamę.

Czy październik/listopad to pora zbyt późna na zwiedzanie Maroka - krótki dzień i pogoda. Mnie interesowałoby raczej tzw. Południe, no i oczywiście Marakesz, mimo że w nim już byłam. Jednak jakieś dwa dni przeznaczylabym na to miasto ponownie.

Myśle, że pozostałych forumowiczów także zainteresuje ta tematyka.

pozdrawiam
:-)
Obserwuj wątek
    • doris4227 Re: do maroko4u 10.09.12, 12:33
      Podbijam wątek mnie też to interesuje.Podaj namiary a napewno skorzystamy.pozdrawiam.
      • aqua_frigida Re: do maroko4u 10.09.12, 21:18
        Podzielę się otrzymanym linkiem dot. marokańskich wycieczek, wypraw.
        Mam nadzieje, że nie będzie to nadużycie. :-)
        Strona wszak jest ogólnie dostępna, przy dobrych chęciach i woli poszukiwania - można ją samemu znaleźć. :-)
        W zakładce: "podróże" znajdziesz wycieczki.

www.nomad-instinct.com/pl/?page_id=3
        Nie jest to strona Maroko4u.

Miłej lektury.

pozdrawiam
        • aqua_frigida Re: do maroko4u 10.09.12, 21:56
          widzę, że pojawił się na forum URIUK.
          Ma tez swoją stronę, tylko gdzieś mi ja wcięło. :>
        • gosiatko1981 Re: do maroko4u 16.09.12, 21:07
          Ja również szukam wycieczki/ wyprawy nie-turystycznej i ostatnio dostałam adres
          www.offroad-expedition.pl .
          Znajomy był z dziewczyną, on motocyklista, ona nie, w związku z czym jeździła samochodem terenowym.Wrócili zachwyceni i gwarantowali dobrą zabawę. Zastanawiam się nad tą ofertą dla dwóch osób nie-motocyklistów, zwłaszcza, że północne Maroko już zwiedziłam, a tutaj odwiedzamy okolicę Sahary Zachodniej, więc mnie ciągnie ;). Z tego co czytałam wszystko poniżej Agadiru ;D.
          Myślę że mnie też nikt za to nie zbanuje, że podałam stronkę ;P, może coś pomoże:D
          Pozdrawiam i czekam na Wasze decyzję, może umówić się na jakiś wspólny termin, w grupie raźniej ;P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka