Dodaj do ulubionych

Maroko 2013 z Sun&Fun

07.11.12, 18:48

Witam,czy ktos był z tego biura w Maroku i może sie wypowiedziec na ten temat?
Obserwuj wątek
    • doris4227 Re: Maroko 2013 z Sun&Fun 09.11.12, 15:06
      Witam ,z biurem Sun Fun byłam w Egipcie.Wszysko okay.Jeżeli beda mieli oferty na lato 2013 w atrakcyjnych cenach(trzeba przyznać,że cenowo mają taniej niż inne biura a oferta hotelowa prawie ta sama tzn.mnie interesują 4 gwiazdki,bez szału...)Kiedy się wybierasz do Maroka,my dopiero w lipcu,wiec czekamna dobre First letnieteraz jest tylko do kwietnia.Pozdrawiam,odezwij sie po powrocie i zdaj relację jak było.Myślę że sun fun nie jest złym wyborem,w końcu po co przepłacać,Pozdrowienia.
      • dobercia Re: Maroko 2013 z Sun&Fun 09.11.12, 20:06
        Witam doris
        Biuro Sun&Fun nie bedzie mialo Maroka w ofercie letniej,tylko do konca kwietnia,dzwoniłam i pytalam.Ja w grudniu nie moge a pozniej to zimno,a wiosną powinno byc O.K. Problem ze nie chce jechac sama i przeplacac wiec szukam na forum koleżanki.Co do cen masz racje za to samo z RT i ten sam termin prawie o 700.800zł drożej.Pozdrawiam
        • doris4227 Re: Maroko 2013 z Sun&Fun 10.11.12, 09:58
          witam ja tez dzwoniłam do biura w tej sprawie .Mnie pani na infolinii odpowiedziała ze być może lato dopiero będzie ,nic konkretnego nie powiedziała.Z drugiej strony nie chcę mi sie wierzyć zeby poprzestali na kwietniu.maroko robi się popularne a sezon wakacyjny to jednak najbardziej kasowy...dla klientów również...no ale chcemy mieć w koncu wakacje.Póki co ja czekam,może poszerzą ofertę.
          • deoand Re: Maroko 2013 z Sun&Fun 11.11.12, 15:17
            Sun & Fun miała Cesarskie miasta w ofercie na której to wycieczce byłem kilka lat temu . Wtedy pilotem był Marokańczyk , znający językpolski ponieważ studiował w Polsce i wycieczka była na tip -top , do tego hotele na objeździe były 4 gwiazdkowe a w Marakeszu 5 * Kenzi semiramis . Teraz Marokańczyk juz nie pilotuje objazdówki ale pewno sa inni .
            • amertillek Re: Maroko 2013 z Sun&Fun 11.11.12, 17:24
              Właśnie RT odwołał Maroko z Katowic. Ostateczna decyzja w tygodniu. Oddadza kase i zastanawiam sie nad Sun Fun. Ale czy utrzyma Katowice?
              • dobercia Re: Maroko 2013 z Sun&Fun 12.11.12, 09:58
                Doris ,ja dzwonilam nie na infolinie tylko do biura,chcialam leciec w czerwcu,ale kobieta odpowiedziala ,ze maja tylko do konca kwietnia i w ofercie letniej nie bedzie Maroka.
              • aqua_frigida Re: Maroko 2013 z Sun&Fun 12.11.12, 19:06
                amertillek napisała:

> Właśnie RT odwołał Maroko z Katowic. Ostateczna decyzja w tygodniu. Oddadza kas
                > e i zastanawiam sie nad Sun Fun. Ale czy utrzyma Katowice?

Skoro, ani RT, ani Itaka nie mają w ofercie Katowic, to i Sun Fun z nich nie poleci.
                Poczekaj na jakiegoś lasta, wtedy będziesz już znała lotnisko wylotowe, a tak bp podróży obracają tylko Twoją kasą. :/
                Maroko nie jest tak obleganym kierunkiem, łatwo jakiegoś lasta złapać.

:-)
                • marlena.89 Re: Maroko 2013 z Sun&Fun 18.03.13, 15:50
                  RT odwołało Maroko z Katowic?

Mam wykupione 7+7 magiczne południe na 23 sierpnia 2013 a rezerwacji dokonywałam w styczniu 2013

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka