Dodaj do ulubionych

Radio Ostrowiec

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 22:27
Witam. Czy coś już wiadomo na temat radia czy powstanie? Bo od Listopada poprzedniego roku cisza !
Obserwuj wątek
    • Gość: Radioamator Re: Radio Ostrowiec IP: *.range86-180.btcentralplus.com 31.01.10, 23:22
      Tak,jeśli go założysz:)))
      • redgunner Re: Radio Ostrowiec 01.02.10, 00:15
        Brakuje takiej rozgłośni bardzo. Tylko jak już (kieeeeedyś) taka powstanie, to żeby miedzy niusami grała jakaś fajna muzyka, a nie kiszka rodem z "najpopularniejszych radiostacji w kraju"...
        • lachien Re: Radio Ostrowiec 01.02.10, 07:17
          To są pobożne życzenia. Jeśli zakładasz radio chcesz by ludzie go słuchali i co
          się temu równa zarabiasz na tym. A czego słuchają ludzie? Ile procent populacji
          słucha sieki?
          • Gość: Jan Re: Radio Ostrowiec IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 18:03
            Ksiądz Anioł z kościoła Św. Michała ma otworzyć nasze lokalne radio.
            Po sumie do rana discopolo + reklamy.
            • Gość: pik Re: Radio Ostrowiec IP: 194.181.136.* 01.02.10, 21:59
              ja słyszałem że konkurs wygrało Radio złote przeboje.
              • lachien Re: Radio Ostrowiec 02.02.10, 07:29
                Chyba wygrało jednak ja osobiście myślę, że temu miastu przydałoby się totalnie
                miejskie radio. Z wiadomościami z Ostrowca i okolicznych gmin. Czy taki jest
                plan Złotych Przebojów?? Szczerze w to wątpię.
                • Gość: wicek Re: Radio Ostrowiec IP: 80.48.35.* 02.02.10, 17:02
                  szefem radia powinien zostać Unhollyseth ! On ma już parę niezłych kawałków (o
                  umierającym spokojnie dziadku i wrzeszczących pasażerach jego auta, o tym jak
                  dorastał tylko do 6 roku życia, a potem już mu tylko rosło, a ostatnio załapał z
                  Tajnego Radia Erewań melodyjkę o życiu tak prostym jak budowa radzieckiego
                  prototypu ciągnika gąsienicowego). Tak, tylko Radio Unholly !!!
                  • kemotost Re: Radio Ostrowiec 02.02.10, 18:32
                    Wole Radio Unholly niż zaciętą płytę "Wicka".
                    Zastanawiam się, jak nisko trzeba upaść emocjonalnie , żeby jedynym tematem
                    życia była czyjaś sygnaturka na forum.
                    • lachien Re: Radio Ostrowiec 03.02.10, 06:55
                      To musiał być baaaardzo zły dotyk w bardzo bolesne miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka