Gość: CzubeK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 22:27 Witam. Czy coś już wiadomo na temat radia czy powstanie? Bo od Listopada poprzedniego roku cisza ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radioamator Re: Radio Ostrowiec IP: *.range86-180.btcentralplus.com 31.01.10, 23:22 Tak,jeśli go założysz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner Re: Radio Ostrowiec 01.02.10, 00:15 Brakuje takiej rozgłośni bardzo. Tylko jak już (kieeeeedyś) taka powstanie, to żeby miedzy niusami grała jakaś fajna muzyka, a nie kiszka rodem z "najpopularniejszych radiostacji w kraju"... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Radio Ostrowiec 01.02.10, 07:17 To są pobożne życzenia. Jeśli zakładasz radio chcesz by ludzie go słuchali i co się temu równa zarabiasz na tym. A czego słuchają ludzie? Ile procent populacji słucha sieki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Radio Ostrowiec IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 18:03 Ksiądz Anioł z kościoła Św. Michała ma otworzyć nasze lokalne radio. Po sumie do rana discopolo + reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Radio Ostrowiec IP: 194.181.136.* 01.02.10, 21:59 ja słyszałem że konkurs wygrało Radio złote przeboje. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Radio Ostrowiec 02.02.10, 07:29 Chyba wygrało jednak ja osobiście myślę, że temu miastu przydałoby się totalnie miejskie radio. Z wiadomościami z Ostrowca i okolicznych gmin. Czy taki jest plan Złotych Przebojów?? Szczerze w to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Radio Ostrowiec IP: 80.48.35.* 02.02.10, 17:02 szefem radia powinien zostać Unhollyseth ! On ma już parę niezłych kawałków (o umierającym spokojnie dziadku i wrzeszczących pasażerach jego auta, o tym jak dorastał tylko do 6 roku życia, a potem już mu tylko rosło, a ostatnio załapał z Tajnego Radia Erewań melodyjkę o życiu tak prostym jak budowa radzieckiego prototypu ciągnika gąsienicowego). Tak, tylko Radio Unholly !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Radio Ostrowiec 02.02.10, 18:32 Wole Radio Unholly niż zaciętą płytę "Wicka". Zastanawiam się, jak nisko trzeba upaść emocjonalnie , żeby jedynym tematem życia była czyjaś sygnaturka na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Radio Ostrowiec 03.02.10, 06:55 To musiał być baaaardzo zły dotyk w bardzo bolesne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś