Dodaj do ulubionych

JP na 100%

21.03.10, 20:48
Ktoś z młodzieży jest mi w stanie powiedzieć co to znaczy i czemu się tak
podpisujecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: JP na 100% IP: 109.243.229.* 21.03.10, 21:35
      je..ac policje na 100%
    • Gość: tad Re: JP na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 21:36
      To zwykli kretyni - innej mozliwosci nie widze.
    • Gość: zibi_p Re: JP na 100% IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 21.03.10, 21:43
      to chyba znaczy jestem pedałem na 100% :)
      • Gość: gość Re: JP na 100% IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 21.03.10, 22:27
        Też się nad tym zastanawiałem
        Albo mainhg.demotywatory.pl/uploads/1251816863_by_Draby.jpg
        Albo interia360.pl/artykul/pokolenie-jp-ii-kreacja-czy-doswiadczenie,20909
        A może to pokolenie Janusza Palikota:)
    • unhollyseth Re: JP na 100% 21.03.10, 22:23
      Koszulki "Firmy" moim zdaniem noszą bezmózgie kaleki. Ta cała wasza "Firma" i
      Popek to jedna wielka banda małych damskich narządów rozrodczych. "Jeba.ć
      policję na 100%" tak? To mam nadzieję, że nigdy nie zadzwonicie na policję jak
      się Wam coś stanie lub starszy kolega z koszulką JP 100% (mówiąc po Waszemu)
      zejebi.e Wam telefon komórkowy. Zresztą na stronę Firmy włamali się hackerzy i
      co? I dupa. Firma zgłosiła się o pomoc na policję. O i tak wygląda Wasze JP na 100%.
      Poza tym, czy nikt nie rozumie tego, że gdyby nie policja to byłaby anarchia.
      Totalna anarchia.
      • Gość: kar Re: JP na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 07:55
        He, widzę, że o anarchii to jeszcze dużo musiałbyś poczytać, żeby coś wnosić. O podejściu gówniarzy wystarczy, że pomyślisz, nawet czytać nie musisz. A to nie jest trudne. W różnych kręgach pogarda do policji nie wyklucza korzystania z jej usług, np. gdy ktoś proponuje ci honorową solówkę to zachowujesz się jak mężczyzna (przynajmniej dawny mężczyzna, nie obecny metrosexualny) a nie lecisz zaraz oburzony na komisariat. Gdy ktoś zabija ci kogoś bliskiego wtedy to zgłaszasz.
        • unhollyseth Re: JP na 100% 22.03.10, 08:35
          Solówkę powiadasz? Czyli w dzisiejszym rozumieniu "Nas jest 4 a Ty masz jakiś
          problem?".
          Wiesz, co chyba naoglądałeś się za dużo filmów o Spartanach. Poważnie mówię. Wg
          Ciebie każda jednostka powinna być silna i pięściami rozwiązywać problemy.
          Powiedz to dziewczynom, które zostały zgwałcone, albo dzieciakom dręczonym przez
          "starszych kolegów". Ja sobie poradzę, Ty pewnie też, a co z resztą?

A co do anarchii to mój kochany pączusiu. Wystarczy, żeby zniknęła instytucja
          policji to wówczas choćby właściciele sklepów mają nieciekawie. Zresztą brak
          jakiejkolwiek instytucji przymusu powoduje, że pewien "element" zacznie robić co
          mu się podoba, no bo kto ich złapie lub przeciwstawi się?
          • unhollyseth pozwole sobię na... 22.03.10, 08:41
            demotywatory.pl/475691/Ostroznosc
            demotywatory.pl/178774/Co-ty-Malolacie-wiesz-o-JP
            demotywatory.pl/120763/Pokolenie-JP
            demotywatory.pl/1026533/JP-na-1--bo
            demotywatory.pl/1049684/Szybko-rob-fote-na-NK
            demotywatory.pl/889692/Panie-wladzo
            demotywatory.pl/1067496/Oni-zabili-policjanta-nozem
            Moda...głupia moda...skierowana do bandy bezmózgich stworzeń.
          • Gość: kar Re: JP na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 09:08
            Brniesz nadal w temat o anarchiźmie nie mając o tym pojęcia, mimo że zasugerowałem ci to już. Mówisz o chaosie, który częściej obserwujemy w ramach państwa prawa, bo anarchii przecież nie ma. Ale nie o tym temat. Nie zrozumiałeś po co był przykład z solówką, miał tylko pokazać że w różnej skali zagrożeń różnie się można zachować - nie chodzi o to czy ktoś jest silny, kobietą czy dzieckiem. JP bierze się pewnie z tego, że przeciętny człowiek jeśli ma do czynienia z policją to są to bezmózgi z prewencji, którzy dowartościowują się w ramach prawa często pokazując przewagę fizyczną. A ogólnie to moda, ot co.
        • Gość: tad Re: JP na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.10, 19:43
          To w takim razie powinno byc JP na 50% albo jakos tak
          • Gość: kar Re: JP na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 20:40
            Nie da się ukryć:) Byłoby jeszcze krócej a to się przecież młodym podoba. Albo p odczytywać jako prewencję, ale znowu część dzieci noszących takie ciuszki dzieli policję na normalnych i drogówkę.
    • Gość: Twoja Mama Re: JP na 1% ;) IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 22.03.10, 09:25
      Kazde pokolenie buntowników ma swoje prawa. Kazdy z nas jak był młody to sie przeciwko czemuś buntował. Dorosną, wejdą w prawdziwe życie to hip hop będą mieli daleko gdzieś. Idee i hasła z ich młodości wyblakną i staną się bezwartościowe.
      Każdy dojrzewa prędzej czy później.
      • Gość: Wojtek_68 reklama firmy kamieniarskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 11:52
        Bunt ma sens tylko wtedy, kiedy ktoś w miejsce wartości negowanych
        wnosi jakieś swoje własne. Takie bunty są motorem postępu i rozwoju
        (czasem degeneracji) cywilizacji.

Jeśli jest tylko bunt bez żadnego ideologicznego zaplecza, to jest
        to oznaka słabości i nieporadności. Sama forma bez treści zgodnie z
        zasadą "kupy nikt nie ruszy".

• Gość: sumbuddy JP na 60%... IP: *.152.156.128.dsl.dynamic.eranet.pl 23.03.10, 17:55
          :) Kiedyś widziałem napis "JP na 60%...bo trochę się boję".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka