fiszki 03.10.05, 08:19 Czy ktoś z Was miał tam wesele lub był na takowym? Jestem ciekawa waszych opinii, bo się zastanawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malywroc Re: Hotem Magnat w Jacentowie 04.10.05, 07:40 Nic nie wiem, niec nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Hotem Magnat w Jacentowie 04.10.05, 14:37 A ja nawet nic nie widzialem, ani nie czytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_z_o Re: Hotem Magnat w Jacentowie 10.10.05, 18:18 www.hotel-magnat.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
asapala Re: Hotem Magnat w Jacentowie 14.10.05, 15:08 Bylam niedawno w hotelu Magnat, bo szukam wciaz tez miejsca na wesele w Ostrowcu albo okolicach (jak tak dalej pojdzie to odpuszcze temat... :( ) - za pierwszym razem pan obslugujacy hotel nie chcial nas wpuscic, w desperacji bylam tam po raz drugi: pan wpuscil nas niechetnie i chyba nie mial ochoty w ogole na rozmowe.. Samo wnetrze mozna by urzadzic calkiem fajnie, ale srednio tam pachnie i nie moglismy obejrzec miejsca do tanczenia. Generalnie naprawde urokliwe miejsce, ale prowadzone kompletnie bez pomyslu. Jesli ktos z forumowiczow moglby polecic fajne miejsce na wesele 60-80 osob (moze byc do 40 km od Ostrowca) to z gory dziekuje za info. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Hotem Magnat w Jacentowie 14.10.05, 19:17 Witam wszystkich forumowiczów z Ostrowca Ja obecnie mieszkam na mazowszu ale całym sercem wracam do moich rodzinnych stron.Co do organizacji wesel swoje miałam w 2000r. w Smykowie za Ćmielowem.Jest to restauracja Gościna z Boksyckiej która ma tam dom weselny.W 2003 miał tam przyjęcie mó brat.Jedzenie ok. obsługa tez fajna i ceny przystępne....polecam.Pozdrowionka Wiola. Odpowiedz Link Zgłoś
mawe1 Re: Hotem Magnat w Jacentowie 18.10.05, 20:11 Jeśli chodzi o Magnata to także bylam oglądać to miejsce i Pani nas uprzejmie oprowadziła po całym miejscu, pokazała pokoje i generalnie było sympatycznie. Pod koniec spotkania stanęliśmy w hallu, żeby się pożegnać i przy drzwiach na slai tanecznej zauważyłam martwą myszę:)Zwróciłam na nią uwagę trochę zdezorientowana, na co Pani z uroczym usmeichem kopnęła ją nogą w kąt i powiedziała,że latem to one się tu pchają nie wiadomo po co!:)))Uśmialiśmy się z całego zajścia dość mocno, a wizja wesela podczas którego po stołach biegają stada małych gryzoni skutecznie wybiła nam z głowy pomysł wynajęcia tego lokalu. Zresztą na nasza liczbe gości i tak był trochę mały. Ale i tak żałuję, że ta sytuacja miała miejsce, bo generalnie fajne miejsce. W Brodach iłżeckich jest ośrodek Relaks i tam mają dwie sale- na dole mała chyba do 100 osób i na górze dużą. Ta na dole jest przytulniejsza i fajna. I mają bardzo dobre jedzenie i możliwość noclegów i generalnie my byliśmy bardzo zadowoleni. pozdrawiam i powodzenia w przygotowaniach Odpowiedz Link Zgłoś
lenakom Re: Hotem Magnat w Jacentowie 19.10.05, 18:58 Ja również byłam w hotelu Magnat, aby obejrzeć salę weselną. Chyba trafiłam na tego samego pana. Z wielką łaską pokazał nam obydwie sale, ale miejsca do tańczenia już nie. Moim zdaniem trochę zaniedbany jest pałacyk. A szkoda bo otoczenie i klimat ma bardzo fajny. Zdecydowaliśmy się na Panorame. Mam nadzieję, że to dobry wybór.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś