Dodaj do ulubionych

Dylematu 5 vs Alternatywy 4

30.04.07, 14:10
Według mnie robienie kontynuacji Zmienników, Alternatywy się nie przyjmie (patrz MIŚ)! To już nie ten klimat! Widziałem zapowiedź Dylematu 5 i już mnie odrzucił rodzajem kamery jakim został zrobiony! Ja się nie znam, ale to chyba kamera telewizyjna a nie filmowa - serial pokroju Klanu itp! Mnie to strasznie zniechęca! Poza tym Bareja był tylko jeden i chyba nikt nie jest w stanie go pobić! No coż, zobaczymy jutro co im z tej inicjatywy wyszło!
Obserwuj wątek
    • pathos_phobos Re: Dylematu 5 vs Alternatywy 4 30.04.07, 16:05
      Czekam z niecierpliwością,oby tylko nie była to kicha jak obecne produkcje
      komediawe.Barei ciężko bedzie dorównac.
      • Gość: d81 Re: Dylematu 5 vs Alternatywy 4 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.07, 22:07
        Żenada:((
        • gedaro1 Re: Dylematu 5 vs Alternatywy 4 02.05.07, 09:14
          Żenada to najłagodniejsze określenie. Kto dopuścił to coś do emisji? Bareja w grobie się przewraca.
          • Gość: neti Re: Dylematu 5 vs Alternatywy 4 IP: *.telkonet.pl 02.05.07, 17:24
            Zgadzam się.Tak bardzo czekałam na pierwszy odcinek, ale po kilku minutach
            zaczęłam się wstydzić...że to oglądam.Straszny kicz.
            • pathos_phobos Re: Dylematu 5 vs Alternatywy 4 04.05.07, 09:23
              Ciężko się mierzyć z legendą,ale oni nawet nie próbowali.Kompletnie nie ma
              tempa,nie ma humoru,nie ma gagów,nie ma akcji...
              Jak to się dzieje,że po 1990 praktycznie nie stworzono dobrej komedii? (w sumie
              najlepsza tu Kiler)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka