Gość: Wojtek_68 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 07:08 Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martino24 Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 07:22 ,,więc mam wyższe wykształcenie chcociaż studiów nie skończyłem Przydent Kwaśniewdski , Jaskiernia stróż prawości..." zawsze i wszędzie polityków mających powiązania z mafią należy publicznie pokazać skale złodziejstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Martino... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 07:52 Ta lista nie dotyczy powiazan z mafia czy jakichs przestepstw. Tu chodzi o wspolprace z SB. A swoja droga to troche dziwne. Czesc z tych osob ktorych nazwiska padaja byla przeciez lustrowana i sad lustracyjny orzekl ze nie wspolpracowali z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 08:11 zeskanować wszystko co jest w IPN, rozwiązać IPN i skany umiescic na www.ipn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martino24 Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 08:49 wiem doskonale czego ta lista dotyczy. Niemniej osoby na tej liście zadziwiajaćo świetnie sieodnalzały w nowej postkomunistycznej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 09:02 A ja bym chciał, by wreszcie politycy zaczęli myśleć o tym, jak będzie, a nie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 09:17 To nie jest kwestia przeszłości, kazdy kto tak myśli się myli, to jest kwestia nie tylko przyszłości, ale i teraźniejszości, rozchodzi się o ludzi którzy kształtują dzisiejszą rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 09:57 ja się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 10:19 Spalić IPN Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 10:45 najgorsza jest mentalność zemsty. gdy człowiek o poczuciu skrzywdzonego, skrzywdzony, chowa w sobie negatywne emocje, trzyma przez lata, gromadzi bez ujścia- i z całą zaciekłością walczy z resztą ludzkości, bo jest biedny, ma w pamięci krzywdę. ale zamiast się z niej wyzwolić i pozwolić życiu biec naprzód, on walczy, miota się. to jest mniej więcej nasza debata publiczna. zamiast powiedzieć sobie: zostaliśmy jako społeczeństwo skrzywdzeni przez komunizm, PRL, działy się rzeczy straszne, ale to już przeszłość, to się stało, należy o tym pamiętać, pewnych rzeczy się nie dowiemy, nie zmienimy, a winnych i tak nigdy nie uda się wszystkich ukarać. odnoszę czasem wrażenie że obecnie chcemy kodeksy Hammurabiego- oni (tam gdzie stało ZOMO) torturowali, więzili, prześladowali, więc teraz ich znajdźmy, złapmy i zróbmy lincz. tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Słyszeliście co wczoraj gwiazda wygadywał? 21.06.07, 10:46 Pzreciek to prowokacja SLD, aby można było zrobić nagonkę na Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 10:49 Będę do znudzenia odsyłał ---> uwłaszczenie nomenklatury Odpowiedz Link Zgłoś
martino24 A ja swoje !!!!!! 21.06.07, 10:59 Po stokroć powtarzam Kwach i ekipa powinna zostać rozliczona i publicznie przedstawiona skla nadużyć i zawłaszczania państwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: A ja swoje !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:00 Ok, ale ja za 3 lata bede tez rozliczał, wiesz kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: A ja swoje !!!!!! IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 21.06.07, 11:56 A ja zacznę rozliczanie już za dwa lata, za trzy dojdzie nam tylko kolejny gostek, też kurdupel. Odpowiedz Link Zgłoś