Dodaj do ulubionych

lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 07:08
Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • martino24 Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 07:22
      ,,więc mam wyższe wykształcenie chcociaż studiów nie skończyłem Przydent Kwaśniewdski , Jaskiernia stróż prawości..."

zawsze i wszędzie polityków mających powiązania z mafią należy publicznie pokazać skale złodziejstwa
      • Gość: pit Martino... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 07:52
        Ta lista nie dotyczy powiazan z mafia czy jakichs przestepstw. Tu chodzi o
        wspolprace z SB.
        A swoja droga to troche dziwne. Czesc z tych osob ktorych nazwiska padaja byla
        przeciez lustrowana i sad lustracyjny orzekl ze nie wspolpracowali z SB.

• buksy Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 08:11
      zeskanować wszystko co jest w IPN, rozwiązać IPN i skany umiescic na www.ipn.pl
      • martino24 Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 08:49
        wiem doskonale czego ta lista dotyczy. Niemniej osoby na tej liście zadziwiajaćo świetnie sieodnalzały w nowej postkomunistycznej Polsce
        • lachien Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 09:02
          A ja bym chciał, by wreszcie politycy zaczęli myśleć o tym, jak będzie, a nie
          jak było.
          • michal13w Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 09:17
            To nie jest kwestia przeszłości, kazdy kto tak myśli się myli, to jest kwestia
            nie tylko przyszłości, ale i teraźniejszości, rozchodzi się o ludzi którzy
            kształtują dzisiejszą rzeczywistość.
    • aisablri Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 09:57
      ja się nie wypowiadam.
      • dizzy81 Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 10:19
        Spalić IPN
    • aisablri Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 10:45
      najgorsza jest mentalność zemsty. gdy człowiek o poczuciu skrzywdzonego, skrzywdzony, chowa w sobie negatywne emocje, trzyma przez lata, gromadzi bez ujścia- i z całą zaciekłością walczy z resztą ludzkości, bo jest biedny, ma w pamięci krzywdę. ale zamiast się z niej wyzwolić i pozwolić życiu biec naprzód, on walczy, miota się. to jest mniej więcej nasza debata publiczna. zamiast powiedzieć sobie: zostaliśmy jako społeczeństwo skrzywdzeni przez komunizm, PRL, działy się rzeczy straszne, ale to już przeszłość, to się stało, należy o tym pamiętać, pewnych rzeczy się nie dowiemy, nie zmienimy, a winnych i tak nigdy nie uda się wszystkich ukarać. odnoszę czasem wrażenie że obecnie chcemy kodeksy Hammurabiego- oni (tam gdzie stało ZOMO) torturowali, więzili, prześladowali, więc teraz ich znajdźmy, złapmy i zróbmy lincz. tylko po co?
      • dizzy81 Słyszeliście co wczoraj gwiazda wygadywał? 21.06.07, 10:46
        Pzreciek to prowokacja SLD, aby można było zrobić nagonkę na Kaczyńskich
      • michal13w Re: lista 500 "utytłanych"... ujawniać czy nie 21.06.07, 10:49
        Będę do znudzenia odsyłał ---> uwłaszczenie nomenklatury
        • martino24 A ja swoje !!!!!! 21.06.07, 10:59
          Po stokroć powtarzam Kwach i ekipa powinna zostać rozliczona i publicznie przedstawiona skla nadużyć i zawłaszczania państwa!!!!
          • Gość: d81 Re: A ja swoje !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:00
            Ok, ale ja za 3 lata bede tez rozliczał, wiesz kogo...
            • Gość: Zbychu Re: A ja swoje !!!!!! IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 21.06.07, 11:56
              A ja zacznę rozliczanie już za dwa lata, za trzy dojdzie nam tylko kolejny
              gostek, też kurdupel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka