Dodaj do ulubionych

Brawo Wojtek, brawo!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 07:50
"Fakt": Uczeń przerósł mistrza. Wicemarszałek Sejmu Wojciech Olejniczak, polityczne dziecko byłego prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego, wyprzedził swojego mentora. "I to już o dwie długości - młody szef SLD obronił wczoraj pracę doktorską. A Kwaśniewski jedynie skończył studia. Prawie...".
Nawet polityczna burza w kraju nie była w stanie zmącić spokoju Olejniczaka i przeszkodzić mu w zdawaniu egzaminu. "Wczoraj rano, punktualnie kwadrans po dziewiątej, stawi się w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego na warszawskim Ursynowie" - relacjonuje pisze "Fakt".

Temat rozprawy być może niezbyt intrygujący: "Ekologiczne, ekonomiczne i społeczne warunki zalesień gruntów w Polsce". Lecz w dobie unijnych dopłat do lasów - kierunek badań przyszłościowy.REKLAMA Czytaj dalej

Olejniczak z testującą go komisją zmagał się przez niemal dwie godziny. Z powodzeniem. Wicemarszałek bedzie mógł używać przed nazwiskiem zaszczytnego skrótu: dr.

- Chciałem przede wszystkim podziękować żonie, która bardzo mi pomogła, i synkowi, który też pomógł, ale tym, że nie przeszkadzał - żartował Olejniczak. Po wszystkim zaprosił rodzinę i przyjaciół na poczęstunek. Był szampan i toasty. Młodemu doktorowi składali życzenia Kwaśniewski i Jerzy Szmajdziński, szef klubu parlamentarnego SLD.
Obserwuj wątek
    • Gość: . i z czego sie cieszyc IP: 195.164.68.* 11.07.07, 08:14
      i tak mu nie pomoze. Temat dokto... taki, na ktory moge mowic po 2 piwach:::D

system wladzy w obozie kwasniewskiego. Napiecia , realacja uwarunkowania.
      • Gość: se_nka Re: i z czego sie cieszyc IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 08:19
        To mów.I życze obrony pracy doktorskiej.
      • dizzy81 Re: i z czego sie cieszyc 11.07.07, 11:38
        Ta, jak doktor z SLD to przygłup, debil i pewnie kupił!

Zapraszam Cię na piwo, chętnie posłucham odn tego tematu
    • Gość: Kamila2604 Re: Brawo Wojtek, brawo! IP: *.telkonet.pl 11.07.07, 19:59
      Pan Olejniczak jest mi obojętny, a jego formacja to nie moje klimaty - równie
      dobrze mogłaby się w tym momencie zapaść pod ziemię. Ale gratuluję. Wiem, że
      studia na SGGW są dosyć cężkie. Byle głąb doktoratu tam nie napisze, a o kupnie
      mowy nie ma. Był niezłym stdentem. Wspominają go tam często. Córka nidawno
      skończyła i stąd co nieco wiem.
      • brazylion3 Re: Brawo Wojtek, brawo! 11.07.07, 20:43

he he ja wam mówię każde środowisko przenika ten sam schemat:)

--------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
        • Gość: se_nka Re: Brawo Wojtek, brawo! IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 09:04
          Nic nowego nie mówisz.Dłużej pożyjesz więcej zobaczysz :)Ważne jest,żeby każdy
          umiał we własnym zakresie oddzielać ziarno od plew.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka