Dodaj do ulubionych

Kolejny market?!!!

IP: *.gprs.plus.pl 17.09.08, 19:16
www.ostrowiecka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1493&Itemid=2
Obserwuj wątek
    • maczek83 Re: Kolejny market?!!! 17.09.08, 19:25
      A pewnie, czemu nie. Już mamy tyle tych marketów, że chyba 1 przypada na 1000
      dorosłych mieszkańców miasta ;)
    • leninzsrr Re: Kolejny market?!!! 17.09.08, 19:28
      Bedzie tam ładnie i kolorowo
      • pathos_phobos Re: Kolejny market?!!! 18.09.08, 11:16
        Niech będzie,co chce,tylko niech to będzie ładne.Niech miejsca przy
        głównych ulicach miasta nie straszą brzydotą.
        • lachien Re: Kolejny market?!!! 18.09.08, 11:23
          Moim zdaniem postawienie tam kolejnego sklepu mija się ze zdrowym rozsądkiem.
          • unhollyseth Marzenie 18.09.08, 11:48
            A mnie się marzą "Biedronki" w całym mieście, za każdym rogiem. Chciałbym mieć
            ze 7 Biedronek na osiedlu, po to żeby mieć możliwość wyboru do której dziś
            pójdę, albo w każdy dzień tygodnia do innej. I chciałbym, żeby były takie mini
            biedronki jak kioski ruchu co 100 m. Zawsze jakbyś czegoś potrzebował to
            Biedronka była by tak blisko :)
            • rotarepo Re: Marzenie 18.09.08, 18:34
              No to już niektóre Biedronki pracują ;)by się to spełniło ......niby to takie
              małe pospolite a wszędzie tego pełno nawet się dwoi
              fotoforum.gazeta.pl/3,0,1476509,2,2.html
              fotoforum.gazeta.pl/3,0,1476508,2,1.html
              • unhollyseth Re: Marzenie 18.09.08, 22:33
                Hehehe.... mam nadzieje, że "te moje Biedronki" tak się nie rozmnażają:P
                PS. Wow ale zdjęcie z tymi herbatkami:)) nie dość, że moja ulubiona herbata to i
                jeszcze mój ulubiony Chocapic:)))))))))))))))
                • rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 09:15
                  szczerze to jak dla mnie zadużo tych marketów w Naszym mieście , są pewnie takie
                  usługi , których u Nas brak ....ale cóż turystyka zakupowa wiedzie prym ...
                  Ps. Zdjęcie smaczne :) wie się do co dobre :) a zamiast Chocapic czasmi bywa
                  Cini minis :)
                  • unhollyseth Re: Marzenie 19.09.08, 09:23
                    heheh...no popatrz to tak i ja...wiesz co dobre:) Chocapic i Cini Minis de best:)
                    • rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 09:58
                      No ja duże jeszcze do tego KOKOSY :) w każdej postaci :)
                      • misiek7307 Re: Marzenie 19.09.08, 10:11
                        Ja w prawie każdej:) tzn raffaello i kokosowa by Wedel wiodą prym:)
                        a i jeszcze zapomniałem o kurczaku w mleczku kokosowym ewetualnie z
                        prażonymi migdałami:)
                        • rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 10:16
                          I Misiek usłyszał o miodku ;) ciasto raffealo , o tak drób i kokosy :) sernik z
                          rosą i wiórkami kokosowymi , kokosanki domowej roboty :) .....
                          • misiek7307 Re: Marzenie 19.09.08, 10:20
                            oż kurcze!!! zapomniałem o mocno wilgotnym serniku z rosą i wiórkami
                            kokosowymi - dla mnie bomba:) ciekawe czy przyzwoity wyjdzie sernik
                            jak się kupi składniki w tym nowowybudowanym markecie?! Wątpię!!!
                            • unhollyseth Re: Marzenie 19.09.08, 10:23
                              i Karpatka :)
                              • rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 10:29
                                Niop :) i jabłecznik z cynamonem i pianą z białek z dodatkiem wiśniowego kiślu :)
                                I pytanie gdzie na cuda kupujecie składniki :)
                                ja prawie zawsze w sklepikach tuż obok mnie( zresztą ja nie cierpie robić
                                zakupów w dużych sklepach się duszę to pewnie jakaś fobia )
                                • misiek7307 Re: Marzenie 19.09.08, 10:36
                                  jajka zdecydowanie tylko wsiowe, co do reszty to też raczej
                                  preferuję zakupy pozamarketowe, choć z braku czasu zdarzają się
                                  wyjątki:( Ale pora odejść od deserów - jadłem ostatnio sos z kurek z
                                  polędwiczkami - cud miód niebo w gębie!!! Tyle tylko że przy takich
                                  temperaturach to o grzybki w tym roku będzie piekielnie ciężko:(
                                • rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 10:36
                                  I jeszcze "piersi lub cycki murzynki " się jej w zastraszającym tempie :)
                                  • misiek7307 Re: Marzenie 19.09.08, 10:38
                                    tia choc w szybszym tempie znikają zazwyczaj klasyczne bezy - ot tak
                                    raz do razu i po sprawie:)
                                    • unhollyseth Re: Marzenie 19.09.08, 11:00
                                      Ciasteczka ryżowe lub ciasteczka z kokosów ( tylko nie te suche tylko takie
                                      oleiste ). A poza słodkościami... krewetki królewskie w smażone w cieście
                                      sezamowym :))
                                      • rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 11:25
                                        wiem , które te oleiste :D
                                        i sushi :) i choya do niego :) jak sobie przypomnę ........
                                        To był najlepszy pierwszy raz :)
                                    • rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 11:27
                                      Bezy szybko wilgotnieją w ustach ..... i większej ilości od nich mdli ;)
    • ania7718 Re: Kolejny market?!!! 19.09.08, 11:57
      Wszystko co kokosowe to i ja uwielbiam, łącznie z jogurtami o tym
      smaku.
      • tdx Re: Kolejny market?!!! 05.10.08, 19:31
        Standardzik. Jak sie nie ma pomyslu na miasto, to wpuszcza sie kolejnego
        inwestora - market, zeby czyms zatkac dziure w budzecie. Zastanawia mnie po jaka
        cholere wybudowali ten market przy Statku? Przeciez w tej czesci miasta jest
        zatrzesienie sklepow. Ja proponuje wykupic wolny plac na Rosochach (o ile taki
        pozostal) i wybudowac tam cos na wzor Galerii Krakowskiej. Ku uciesze
        przyjezdnych i utrapieniu mieszkancow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka