Gość: bmw IP: *.gprs.plus.pl 17.09.08, 19:16 www.ostrowiecka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1493&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maczek83 Re: Kolejny market?!!! 17.09.08, 19:25 A pewnie, czemu nie. Już mamy tyle tych marketów, że chyba 1 przypada na 1000 dorosłych mieszkańców miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Kolejny market?!!! 18.09.08, 11:16 Niech będzie,co chce,tylko niech to będzie ładne.Niech miejsca przy głównych ulicach miasta nie straszą brzydotą. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kolejny market?!!! 18.09.08, 11:23 Moim zdaniem postawienie tam kolejnego sklepu mija się ze zdrowym rozsądkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Marzenie 18.09.08, 11:48 A mnie się marzą "Biedronki" w całym mieście, za każdym rogiem. Chciałbym mieć ze 7 Biedronek na osiedlu, po to żeby mieć możliwość wyboru do której dziś pójdę, albo w każdy dzień tygodnia do innej. I chciałbym, żeby były takie mini biedronki jak kioski ruchu co 100 m. Zawsze jakbyś czegoś potrzebował to Biedronka była by tak blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Marzenie 18.09.08, 18:34 No to już niektóre Biedronki pracują ;)by się to spełniło ......niby to takie małe pospolite a wszędzie tego pełno nawet się dwoi fotoforum.gazeta.pl/3,0,1476509,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1476508,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Marzenie 18.09.08, 22:33 Hehehe.... mam nadzieje, że "te moje Biedronki" tak się nie rozmnażają:P PS. Wow ale zdjęcie z tymi herbatkami:)) nie dość, że moja ulubiona herbata to i jeszcze mój ulubiony Chocapic:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 09:15 szczerze to jak dla mnie zadużo tych marketów w Naszym mieście , są pewnie takie usługi , których u Nas brak ....ale cóż turystyka zakupowa wiedzie prym ... Ps. Zdjęcie smaczne :) wie się do co dobre :) a zamiast Chocapic czasmi bywa Cini minis :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Marzenie 19.09.08, 09:23 heheh...no popatrz to tak i ja...wiesz co dobre:) Chocapic i Cini Minis de best:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 09:58 No ja duże jeszcze do tego KOKOSY :) w każdej postaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Marzenie 19.09.08, 10:11 Ja w prawie każdej:) tzn raffaello i kokosowa by Wedel wiodą prym:) a i jeszcze zapomniałem o kurczaku w mleczku kokosowym ewetualnie z prażonymi migdałami:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 10:16 I Misiek usłyszał o miodku ;) ciasto raffealo , o tak drób i kokosy :) sernik z rosą i wiórkami kokosowymi , kokosanki domowej roboty :) ..... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Marzenie 19.09.08, 10:20 oż kurcze!!! zapomniałem o mocno wilgotnym serniku z rosą i wiórkami kokosowymi - dla mnie bomba:) ciekawe czy przyzwoity wyjdzie sernik jak się kupi składniki w tym nowowybudowanym markecie?! Wątpię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 10:29 Niop :) i jabłecznik z cynamonem i pianą z białek z dodatkiem wiśniowego kiślu :) I pytanie gdzie na cuda kupujecie składniki :) ja prawie zawsze w sklepikach tuż obok mnie( zresztą ja nie cierpie robić zakupów w dużych sklepach się duszę to pewnie jakaś fobia ) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Marzenie 19.09.08, 10:36 jajka zdecydowanie tylko wsiowe, co do reszty to też raczej preferuję zakupy pozamarketowe, choć z braku czasu zdarzają się wyjątki:( Ale pora odejść od deserów - jadłem ostatnio sos z kurek z polędwiczkami - cud miód niebo w gębie!!! Tyle tylko że przy takich temperaturach to o grzybki w tym roku będzie piekielnie ciężko:( Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 10:36 I jeszcze "piersi lub cycki murzynki " się jej w zastraszającym tempie :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Marzenie 19.09.08, 10:38 tia choc w szybszym tempie znikają zazwyczaj klasyczne bezy - ot tak raz do razu i po sprawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Marzenie 19.09.08, 11:00 Ciasteczka ryżowe lub ciasteczka z kokosów ( tylko nie te suche tylko takie oleiste ). A poza słodkościami... krewetki królewskie w smażone w cieście sezamowym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 11:25 wiem , które te oleiste :D i sushi :) i choya do niego :) jak sobie przypomnę ........ To był najlepszy pierwszy raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Marzenie 19.09.08, 11:27 Bezy szybko wilgotnieją w ustach ..... i większej ilości od nich mdli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Kolejny market?!!! 19.09.08, 11:57 Wszystko co kokosowe to i ja uwielbiam, łącznie z jogurtami o tym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
tdx Re: Kolejny market?!!! 05.10.08, 19:31 Standardzik. Jak sie nie ma pomyslu na miasto, to wpuszcza sie kolejnego inwestora - market, zeby czyms zatkac dziure w budzecie. Zastanawia mnie po jaka cholere wybudowali ten market przy Statku? Przeciez w tej czesci miasta jest zatrzesienie sklepow. Ja proponuje wykupic wolny plac na Rosochach (o ile taki pozostal) i wybudowac tam cos na wzor Galerii Krakowskiej. Ku uciesze przyjezdnych i utrapieniu mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś