Dodaj do ulubionych

Jazdy doszkolajaca

IP: *.telkonet.pl 07.02.09, 18:52
Czesc wam. Nie zdalam 3 razy egz na prawko. Gdzie polecacie jazdy doszolajace,
uczylam sie w kaskaderze ale nie chce tam isc. Acha i ile kosztuja. Chodzi mi
o Peugota 207
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: Jazdy doszkolajaca 07.02.09, 20:05
      Ja na Twoim miejscu przeniósłbym papiery do Kielc, bo domyślam się że nie zdałaś
      tyle razy w Tarnobrzegu:) Rok temu koszt jazdy dodatkowej w AutoSawie kosztował
      bodajże 45 zł
      • Gość: wujek dobra rada Re: Jazdy doszkolajaca IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 00:38
        ja polecam Ci zrezygnować z kursu. mówi się do trzech razy sztuka ty swoje trzy
        szanse wykorzystałaś więc pora odejść w cień i dać szanse innym. z pewnością
        wtedy zmniejszy się skala korupcji w naszym kraju oraz poprawi się
        bezpieczeństwo na drogach i żaden rodzic nie będzie musiał obawiać się o swoje
        dzieci.pozdrawiam wujek dobra rada
        • unhollyseth Re: Jazdy doszkolajaca 08.02.09, 09:56
          Ja też zdawałem w Tarnobrzegu Wujku...6 razy. Popytaj wśród ludzi jak się
          zdawało iż daje w Tarnobrzegu. Zdawałem 6 razy ( nie będę pisał jak i dlaczego).
          Prawo jazdy mam już 8 lat i ani nikogo nie zabiłem, żadnej kolizji, ani mandatu.
          Mój znajomy zdawał 8 razy w Tarnobrzegu, a chłopak jeździ naprawdę bardzo
          dobrze, a w zeszłym roku zrobił sobie licencje kierowcy rajdowego.

Ja również proponuje przenieść się do innego miasta, albo....poczekać na
          Ostrowiec, który mamy nadzieje, że będzie gotowy na czerwiec:)
      • Gość: Asia Re: Jazdy doszkolajaca IP: *.telkonet.pl 08.02.09, 09:29
        Dokładnie, w Tarnobrzegu...
        • Gość: bmw Re: Jazdy doszkolajaca IP: *.opera-mini.net 08.02.09, 14:32
          na czym padalas w Tarnobrzegu?.Ja zdalem tam za pierwszym razem.Tarnobrzeg jest prostym miastem,ale duzo jest tam rowerzystow i czesto ludzie wlasnie przez nich padaja. Rowniez duzo ludzi obrywa na zawracaniu na takim slynnym skrzyzowaniu.Peugoety to juz inna sprawa.Czesto samochody te gasna bez przyczyny.Nawala w nich elektronika.
          • unhollyseth Re: Jazdy doszkolajaca 08.02.09, 14:41
            Ja właśnie raz nie zdałem przez rowerzystę. Za blisko koło niego jechałem i nie
            puściem kierunku jak go wyprzedzałem:( .... tylko że nie mijałem ŻADNEGO
            rowerzysty. Samochody gasły i trzeba było dużo wyczucia ( Thalia, Lanos). A mój
            4 raz był najlepszy. Plac manewrowy, który miałem perfekt wyuczony. Zrobiłem
            manewry i..czekam i czekam i tak czekałem z 15 min na egzaminatora, którego
            nigdzie nie było. Przyszedł i powiedział, że nie zdałem:)
            • Gość: wujek dobra rada Re: Jazdy doszkolajaca IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 21:25
              I ile ostatecznie zapłaciłeś za prawo jazdy ?
              • unhollyseth Re: Jazdy doszkolajaca 08.02.09, 21:57
                460 zł plus dojazdy.
    • temponick Re: Jazdy doszkolajaca 09.02.09, 15:44
      Pytanko do zorientowanych -Kto może udzielać 'jazd doszkalających' w
      Polsce i jakie są przepisy w tym zakresie? Rozumiem, że delikwent
      musi być po egzaminie teoretycznym...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka