Gość: Asia IP: *.telkonet.pl 07.02.09, 18:52 Czesc wam. Nie zdalam 3 razy egz na prawko. Gdzie polecacie jazdy doszolajace, uczylam sie w kaskaderze ale nie chce tam isc. Acha i ile kosztuja. Chodzi mi o Peugota 207 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: Jazdy doszkolajaca 07.02.09, 20:05 Ja na Twoim miejscu przeniósłbym papiery do Kielc, bo domyślam się że nie zdałaś tyle razy w Tarnobrzegu:) Rok temu koszt jazdy dodatkowej w AutoSawie kosztował bodajże 45 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: Jazdy doszkolajaca IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 00:38 ja polecam Ci zrezygnować z kursu. mówi się do trzech razy sztuka ty swoje trzy szanse wykorzystałaś więc pora odejść w cień i dać szanse innym. z pewnością wtedy zmniejszy się skala korupcji w naszym kraju oraz poprawi się bezpieczeństwo na drogach i żaden rodzic nie będzie musiał obawiać się o swoje dzieci.pozdrawiam wujek dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Jazdy doszkolajaca 08.02.09, 09:56 Ja też zdawałem w Tarnobrzegu Wujku...6 razy. Popytaj wśród ludzi jak się zdawało iż daje w Tarnobrzegu. Zdawałem 6 razy ( nie będę pisał jak i dlaczego). Prawo jazdy mam już 8 lat i ani nikogo nie zabiłem, żadnej kolizji, ani mandatu. Mój znajomy zdawał 8 razy w Tarnobrzegu, a chłopak jeździ naprawdę bardzo dobrze, a w zeszłym roku zrobił sobie licencje kierowcy rajdowego. Ja również proponuje przenieść się do innego miasta, albo....poczekać na Ostrowiec, który mamy nadzieje, że będzie gotowy na czerwiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jazdy doszkolajaca IP: *.telkonet.pl 08.02.09, 09:29 Dokładnie, w Tarnobrzegu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Jazdy doszkolajaca IP: *.opera-mini.net 08.02.09, 14:32 na czym padalas w Tarnobrzegu?.Ja zdalem tam za pierwszym razem.Tarnobrzeg jest prostym miastem,ale duzo jest tam rowerzystow i czesto ludzie wlasnie przez nich padaja. Rowniez duzo ludzi obrywa na zawracaniu na takim slynnym skrzyzowaniu.Peugoety to juz inna sprawa.Czesto samochody te gasna bez przyczyny.Nawala w nich elektronika. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Jazdy doszkolajaca 08.02.09, 14:41 Ja właśnie raz nie zdałem przez rowerzystę. Za blisko koło niego jechałem i nie puściem kierunku jak go wyprzedzałem:( .... tylko że nie mijałem ŻADNEGO rowerzysty. Samochody gasły i trzeba było dużo wyczucia ( Thalia, Lanos). A mój 4 raz był najlepszy. Plac manewrowy, który miałem perfekt wyuczony. Zrobiłem manewry i..czekam i czekam i tak czekałem z 15 min na egzaminatora, którego nigdzie nie było. Przyszedł i powiedział, że nie zdałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: Jazdy doszkolajaca IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 21:25 I ile ostatecznie zapłaciłeś za prawo jazdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Jazdy doszkolajaca 09.02.09, 15:44 Pytanko do zorientowanych -Kto może udzielać 'jazd doszkalających' w Polsce i jakie są przepisy w tym zakresie? Rozumiem, że delikwent musi być po egzaminie teoretycznym... Odpowiedz Link Zgłoś