03.01.11, 09:18
Czy ktoś wie gdzie w Toruniu można otrzymać tabletki midiana?
Obserwuj wątek
    • justy1 Re: midiana 06.01.11, 10:40
      zapewne już nigdzie. jak zresztą w całym kraju. poproś w aptece o odpowiednik o tym samym skladzie.
    • justy1 Re: midiana 28.05.11, 09:13
      sprawa nieaktualna zapewne, ale warto wiedzieć, że Midiana wróciła do sprzedaży i jest dostępna w aptekach i hurtowniach farmaceutycznych.
      • anastazzjaa Re: midiana 08.09.11, 07:39
        justy1, przecież Midiana jest dostępna na rynku! Nie mieszkam w Toruniu, ale w Opolu i tutaj spokojnie można ją dostać, dobre tabletki po których nie mam żadnych nieprzyjemnych dolegliwości
        • od.czasu.do.czasu Re: midiana 08.09.11, 09:10
          U mnie w Łodzi też są, za całkiem fajną cenę smile
        • gemmi18 Re: midiana 08.09.11, 16:36
          Może trochę zboczę z tematu, ale piszesz, że nie masz żadnych nieprzyjemnych dolegliwości po tych tabletkach. Stosowałaś więc wcześniej jakieś inne? Mogę wiedzieć jakie i co było nie tak podczas ich brania? Będę wdzięczna za informację.
          • marketta Re: midiana 09.09.11, 09:23
            gemmi18 napisała:

> Może trochę zboczę z tematu, ale piszesz, że nie masz żadnych nieprzyjemnych do
            > legliwości po tych tabletkach. Stosowałaś więc wcześniej jakieś inne? Mogę wied
            > zieć jakie i co było nie tak podczas ich brania? Będę wdzięczna za informację.
            midiana to moje pierwsze i jak na razie jedyne tabletki (mam nadzieje ze tak zostanie) napisałam, że nie mam żadnych objawów bo często moje kolezanki narzekają łykając jakieś inne tabletki na tradzik, bądź tycie
        • plancton Re: midiana 28.09.11, 18:25
          odkrycie... Tak, teraz już jest, długo jest, ale kiedy pisano ten wątek faktycznie była wtedy wycofana. Wróciła na rynek bodajże jakoś w kwietniu tego roku, na szczęście
          • marketta Re: midiana 28.10.11, 08:12
            tez się cieszę z powrotu midiany na rynek, jak tylko o tym usłyszałam to pobiegłam po recepte do mojego gina smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka