Dodaj do ulubionych

problem przy yazminelle

16.09.11, 08:52
Od grudnia zeszłego roku biorę yazminelle, ogólnie to jestem zadowolona bo żadnych dolegliwosci z tego powodu nie miałam, wszystko było Ok, do czasu kiedy w maju postanowiłam przejść dietę kopenchacką tą 13 dniową. Akurat 2gi tydzień diety wypadł na odstatni tydzień tabletek no i dostałam plamienia, zostały mi jeszcze 4 tabletki do końca opakowania a ja dostałam plamienia, ostatnia tabletkę wzięlam we wtorek, w środe przestałam plamić, czwartek było czysto a w piatek, zgodnie z planem bo we wtorek wzięłam ostatnią tabletkę dostałam krwawienia z odstawienia, które juz było normalne i normalnie się skończyło.
No i już potem było normalnie. W tym miesiący znów zaczęłam dietować, troche tez ćwiczyłam, dieta była podobna do kopenchackiej czyli prawie głodowa i znów zaczęłam ja pod koniec opakowania, został ostatni tydzień tabletek.
No i po 2 tygodnach mojej diety znów dostałam plamienia, przez 2 dni krwawiłam normalnie jakbym miała okres, wiec myślałam że cos mi sie "pochrzaniło" i dostałam "okres" tydzeń wcześniej. Wczoraj już miałam czysto, we wtorek wzięłam ostatnia tabletkę, a dziś znów dostałam normalnie krwawienia z odstawienia.
Myslicie że to zbieg okoliczności czy wina tej diety?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: problem przy yazminelle 16.09.11, 14:30
      dieta jeżeli już to kopenHaSka. od kopenhagi.
      a na twoje plamienia mogło mieć wpływ całe mnóstwo innych czynników.
      ale my nie zgadniemy, które.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka