kalinka12 18.06.04, 23:01 czy znacie jakieś pigulki dzięki którym powiększy się biust, ale się nie przytyje np. CILAST-czy to prawda?Proszę poradżcie coś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heather_morris Re: biust a antykoncepcja 19.06.04, 11:28 Biust sie nie powieksza po zadnych tabletkach! Co najwyzej troche urosnie od ogolnego utycia lub bedzie nabrzmialy i bolacy od zatrzymania wody w organizmie (i tym samym bedzie wydawal sie wiekszy). Po odstawieniu pigulek wroci do swojego dawnego rozmiaru, albo nawet jeszcze troszke sie zmniejszy Pozdrowionka Odpowiedz Link
asica74 Re: biust a antykoncepcja 22.06.04, 01:34 ja mysle, ze to jest osobowe. Mi biust skoczyl z c na e.. i nie wiem czy bardziej mam sie chwalic czy plakac... a jak juz odstawilam, to wcale sie nie zmniejsza... Odpowiedz Link
kalinka12 Re: biust a antykoncepcja 25.06.04, 15:38 ciesz się kobieto, chyba każda kobieta powinna mieć czym oddychać, przynajmniej dla faceta to ważne. Ja ostatnio schudłam troszke, wszystko jest fajnie dobrze się czuje tylko mój biust chyba spadł z B do A - no bez przesady, marzy mi się chociaż trochę wiecej. Odpowiedz Link
tygrysica_krakow Re: biust a antykoncepcja 25.06.04, 16:40 Mnie się biust powiększył tylko w pierwszym miesiącu brania Cilestu. Później powtócił do normalnych ( marnych ) rozmiarów. Choć marzyłam by mi taki większy został Odpowiedz Link
nati85 Re: biust a antykoncepcja 26.06.04, 09:37 Od pigułek piersi nie urosną, co najwyżej spuchną i będą bolały. A po odstawieniu i tak zmaleją. Wg. mnie największą głupotą jest się truć sztucznymi hormonami tylko po to, żeby piersi trochę urosły. To już lepiej zafundować sobie operację plastyczną... Odpowiedz Link