Dodaj do ulubionych

Tabletki Yaz

10.09.12, 16:47
Witam. Biore 2 opakowanie tabletek Yaz. Dzisiaj wziełam 3 tabletke placebo a okresu nadal nie mam.Przy pierwszym opakowaniu wystapic przy 2 bialej. Dodam ze tabletki biore regularnie. Seksu nie upraawiam jak juz to robotki reczne, dupcia itd. Od jakiegos czasu mam bialy sluz, pobolewaja mnie jajniki, piersi i glowa. Miałam zawroty glowy ale ustapiły. Czy ktoraz z was tez tak miala? czy mam sie martwic ?
Obserwuj wątek
    • kasienka43 Re: Tabletki Yaz 11.09.12, 21:15
      ja po yaz - mdlałam - czułam się okropnie - jak bym ciągle miała dolegliwości jelitowe. Dwa razy prawie z dzieckiem więc rzuciłam je.. po innych nie było tego
      • perelka_4 Re: Tabletki Yaz 08.10.12, 19:19
        Ja brałam kilka lat i nic mi się po nich nie działo, gorzej teraz jak odstawiłam
    • emi-lcia Re: Tabletki Yaz 11.03.13, 18:20
      zapraszam na forum POZEW ZBIOROWY - BAYER YAZ
      donalam zakrzepu zylnego po przyjmowaniu tego leku antykoncepcyjnego - szukam poszkodowanych kobiet, prosze o wpisy w wypadku wystapienia u pan przyjmujacyvj Yaz zakrzepów zylnych
      • marta100011 Re: Tabletki Yaz 15.03.13, 21:53
        witam ja bralam te tabletki 8 miesiecy kiedy mialam juz przerwe dostalam okres mialam go 4 dni skonczyl mi sie ale 4 dni pozniej dostalam silnego krwawienia z skrzepami wielkosci glizd bylam tym przerazona bo to trwalo z 3 tyg kiedy poszlam do gin lekarz powiedzial ze to od tabletek pseudo oczyszczanie organizmu uwierzylam ale teraz po przeczytaniu tego co piszecie i znalezienia artykulu w gazecie to juz nie wiem co tym myslec oczywiscie tych tabletek nie biore wzielam zastrzyk prosze o odpowiedz na meila marta_r5@o2.pl bardzo dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka