Dodaj do ulubionych

tabletki a libido!!

04.01.05, 15:12
Obserwuj wątek
    • ola198007 Re: tabletki a libido!! 04.01.05, 15:15
      Chyba mi coś nie wyszłosmile) Kochane forumowiczki! Mam problem. Otóż od lipca 04
      nie biorę tabletek (zażywałam je 7 lat) a moje libido ciągle jest zerowe. Z
      tego też powodu przestałam je brać. Ciekawa jestem po jakim czasie wraca ochota
      na seks. Czy ktoraś z was miała podobny problem. Czekam na informacje.
      Pozdrawiam.
      • paris81 Re: tabletki a libido!! 10.01.05, 18:48
        Witajsmile ja rowniez przestalam brac tabletki z tego samego powodu co ty- calkowicie stracilam ochote na seks! znajdowalam coraz to nowsze wymowki zeby sie nie kochac z moim M- a to bol glowy, a to jestem zmeczona...nie biore tabletek od pol roku i dopiero okolo miesiaca temu cos sie ruszylo! zauwazylam, ze coraz czesciej mam ochote na sekssmile
        tak wiec sie nie przejmuj! ty tez nniedlugo "rzucisz sie" na swojego partnerasmile czego ci bardzo goraco zyczesmile
        pozdrawiam, papa
        • ola198007 Re: tabletki a libido!! 11.01.05, 08:50
          Dzięki za pocieszenie! Szczerze mowiąc juz nie mogę się doczekać smile) Zreszta
          chyba nie tylko ja ale rownież moj malzonek. smile) Pozdrawiam
          • paris81 Re: tabletki a libido!! 11.01.05, 12:19
            mój narzeczony też z utesknieniem czekal na moj "powrot do starej formy" smile)))
            i kiedy nadszedl wreszcie ten dzien wynagrodzilam mu ta cierpliwosc z
            nawiazkasmile mam nadzieje ze Ty rowniez wynagrodzisz swojemu mezowi to
            wyczekiwaniesmile
            pozdrawiam, paap

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka