ola198007 Re: tabletki a libido!! 04.01.05, 15:15 Chyba mi coś nie wyszło) Kochane forumowiczki! Mam problem. Otóż od lipca 04 nie biorę tabletek (zażywałam je 7 lat) a moje libido ciągle jest zerowe. Z tego też powodu przestałam je brać. Ciekawa jestem po jakim czasie wraca ochota na seks. Czy ktoraś z was miała podobny problem. Czekam na informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
paris81 Re: tabletki a libido!! 10.01.05, 18:48 Witaj ja rowniez przestalam brac tabletki z tego samego powodu co ty- calkowicie stracilam ochote na seks! znajdowalam coraz to nowsze wymowki zeby sie nie kochac z moim M- a to bol glowy, a to jestem zmeczona...nie biore tabletek od pol roku i dopiero okolo miesiaca temu cos sie ruszylo! zauwazylam, ze coraz czesciej mam ochote na seks tak wiec sie nie przejmuj! ty tez nniedlugo "rzucisz sie" na swojego partnera czego ci bardzo goraco zycze pozdrawiam, papa Odpowiedz Link
ola198007 Re: tabletki a libido!! 11.01.05, 08:50 Dzięki za pocieszenie! Szczerze mowiąc juz nie mogę się doczekać ) Zreszta chyba nie tylko ja ale rownież moj malzonek. ) Pozdrawiam Odpowiedz Link
paris81 Re: tabletki a libido!! 11.01.05, 12:19 mój narzeczony też z utesknieniem czekal na moj "powrot do starej formy" ))) i kiedy nadszedl wreszcie ten dzien wynagrodzilam mu ta cierpliwosc z nawiazka mam nadzieje ze Ty rowniez wynagrodzisz swojemu mezowi to wyczekiwanie pozdrawiam, paap Odpowiedz Link