viscera 09.01.05, 10:49 mam okropny celulitis na udach, wywołany chyba tabletkami anty chciałabym sie go jakos pozbyc ale nie wiem jak macie panie jakis wypróbowany sposób? jakies ćwiczenia, kremy a moze tabletki? pomóżcie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata825 Re: celulitis:( 09.01.05, 12:29 celulitis trzeba zaatakowac z kilku frontów:odzywianie - zdrowe i pic duzo wody, gimnastyka-czyli aeroby :bieganie,basen,rower itp. oraz cwiczenia w domu - posyłam ci stronke www.kobieta.pl/topic/t/50.html cwiczen na pupe i uda.,po trzecie zabiegi kosmetyczne : jak naprzemienne prysznice ciepła i zimna woda ,masaz szorstka rekawica lub takim przyrzadem z wystajacymi gumowymi pałeczkamija taki mam, aa.. i sa jeszcze ponoc jakies tabletki na celulitis ,zapytaj w aptece.Ja tez sie musze za siebie wziasc bo tez mam a najgorsze ze trzeba to wszystko robic długotrwale i systematycznie .Ale damy rade i na lato bedziemy miec piekne, gładkie pupy3 maj sie Odpowiedz Link
viscera Re: celulitis:( 09.01.05, 17:20 heh dzięki za rady czeka mnie cięzka walka ale trzeba sie poswiecic jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link
beata825 Re: celulitis:( 10.01.05, 00:05 nie ma sprawy ,gdybys chciała jeszcze jekies cwiczonka na uda lub pupe to wal smiałopozdrawiam,ps.fajnie wiedziec ze ktos tez walczy... Odpowiedz Link