matylda1234 18.04.08, 15:56 Jestem raczej z tych szczuplejszych, cwicze a on nic - zaczelam sie juz zastanawiac nad jakims suplementem - co Wy na to. Może macie jakis sprawdzony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pianazludzen Re: Dziewczyny co na Celulitis 18.04.08, 20:43 Duzo osob chwali Innoev, ale ja nie zauwazylam zadnych efektow. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Dziewczyny co na Celulitis 18.04.08, 20:44 mialam na mysli Inneov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakarta cellasene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 14:50 zazywam od roku cellasene i inoev na zmiane. wiec tak, na pocztaku efekt jest znaczny ale cudów nie ma, na mnie lepiej dziala cellasene i jest lepszy do stosowania-tabletki,(nie lubie tego plynu malinowego) jest to terapia dosyc droga, łączę ja z kremami na celluli z Vichy lub Galenica, dodatkowo masaze i fitness, ale umowmy sie jak masz predyspozycje do cellulitu, a ja mam, to co bys nie robila w 100% sie go nie pozbedziesz. z drugiej jednak strony nie robienie niczego w tym kierunku jest gorszym wyjsciem, bo celulit sie poglebia, wiec jem tabletki, trzymam diete, smaruje sie kremami i jestem szczesliwa ze jest jak jest. aaa leki i kremy na cellulit kupuje w aptekach internetowych, oszczedzam na Cellasene jakies 70 zł, ja kupuje go za 125 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agness Re: cellasene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 00:34 Potwierdzam, cellasene działa. Choć nie likwiduje problemu do końca, to jednak baaardzo poprawia stan skóry, celulitis przestaje być problemem , a do tego skóra staje się jędrniejsza (u mnie również skóra biustu!). Trzeba pamiętać, że po zakończeniu kuracji stan skóry moze zacząć się stopniowo pogarszać i jeśli znowu chcemy coś na to poradzić, trzeba zacząć nową kurację. Polecam zakupy w aptekach internetowych, jest dużo taniej. Pomóc może też odstawienie antykoncepcji hormonalnej. O ile dana kobieta może sobie na to pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
sono-aga Re: Dziewczyny co na Celulitis 24.04.08, 21:27 proponuję jeszcze spróbować vecuwell. ewentualne informacje na stronie www.vecuwell.com Odpowiedz Link Zgłoś
jakatta Re: Dziewczyny co na Celulitis 04.05.08, 13:42 Odradzam wacu! przeszlam cala terapie, dobrana przez pania w gabinecie wacu. Nie zauwazylam ZADNYCH efektow. Pic na wode fotomontaz. Zaznaczam, ze nie jestem przypadkiem specjalnym, waze 53 kg przy 164 cm, nie mam wiec zadnej nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_75 Re: Dziewczyny co na Celulitis 25.04.08, 10:38 polecam peeling kawowy co 2-3 dni... wsyp do miseczki duzą łyzke kawy mielonej - dosyp troche cynamonu i troche zwykłego zelu pod prysznic tak aby utworzyc gęsta papke .wmasuj bardzo pomału w skóre ...po 3-5 min i spłucz .zapewniam ,ze zaden kupny ( drogi ) peeling nie da ci tego co ten :-)....Potem nalezaloby wmasowac balsam antycell. Odpowiedz Link Zgłoś
anyya28 Re: Dziewczyny co na Celulitis 04.05.08, 09:24 Polecam Guam - błotko do owijania się folią. Jest dość drogie, ale wypróbowałam juz tyle innych specyfików, które nie działały, że wolę coś co działa :) Puszka starcza na około 5 razy, powinno się zrobić do 10 sesji. Jedna puszka kosztuje około 300 plus folia - 30. Mi wystarczyło 8 razy, a cellulit po prostu zniknął. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: Dziewczyny co na Celulitis 12.05.08, 11:26 A jak dokladnie sie to nazywa? bo ja znalazlam rozne produkty Guam. czy to jest ta 'seaweed mask'? Odpowiedz Link Zgłoś
istotna82 Re: Dziewczyny co na Celulitis 13.05.08, 10:57 THALI`SVELT SILHOUETTE WRAP* www.clubspa.pl/zabiegi-modelujące-wyszczuplające/ lub dla bardziej wymagających FIRMING & SHAPING LUXURY WRAP www.clubspa.pl/demineralizacja-modelowanie-sylwetki/ Odpowiedz Link Zgłoś
metex21 Re: Dziewczyny co na Celulitis 11.06.08, 22:11 Polecam masażer antycellulitowy z naszej oferty www.metex21.pl, z opinii klientek wynika że juz po 2 tygodniach regularnego masażu widać pierwsze efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziewczyny co na Celulitis IP: 195.164.254.* 13.06.08, 15:43 Sprawdziłam na sobie, najlesza bieżnia + kremy antycellulit, trochę dodałam rower, stepper i wreszcie są rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_krzysia1 na Cellulit 16.06.08, 16:15 jeżeli masz możliwość, zagospodarowany czas np na urlop - to polecam wybierz sie do spa. Kremy to nie to samo, a aktywny tryb życia - popieram jak najbardziej! to zacznij już dzis - ale efekty zobaczysz po 2 miesiacach...a to juz bedzie po wakacjach. Koszty nie są straszne - jak każdy wyjazd, wycieczka, z tym że tu oprócz spania masz mnóstwo mozliwości. --- poleca verdemontana.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarmis Re: Dziewczyny co na Celulitis IP: *.profiline.pl 17.06.08, 12:23 Mysle, ze HMB przede wszystkim. Co do sposobu treningu to polecam zapoznanie sie z xil.in/3315/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Dziewczyny co na Celulitis 19.06.08, 13:00 mi pomogło: fitness 3x tydzień + odstawienie pigułek + lek na poprawę krążenia diosminex (bez recepty) to wyszło wszystko przy okazji, ale różnica jest naprawdę wyraźna! diosminex poprawia też krążenie limfy, może stąd dodatkowa poprawa. oczywiście zaczęłam to łykać na inne dolegliwości, ale jaki przyjemny skutek uboczny:) Odpowiedz Link Zgłoś