aircrew 04.03.05, 22:19 Od 2 miesiecy biore Logest. Moj ginekolog polecalam mi Logest nie tylko jako srodek antykoncepcyjny, ale takze jakos srodek na problemy z cera. Czy to jest prawda, ze Logest sprawia ze nie wyskakuja syfki?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heather_morris Re: Logest 05.03.05, 09:56 Ogolnie wszystkie pigulki dzialaja korzystnie na cere. Najkorzystniejsze sa pigulki antyandrogenne np. Jeanine oraz z norgestimatem (Cilest) i z dezogestrelem (Mercilon/Novynette, Marvelon/Regulon), potem z gastodenem (m.in. Logest), a ana koncu z levonorgestrelem (Microgynon/Rigevidon,/Stediril i Minisiston) Pozdrowionka Odpowiedz Link
oki1001 Re: Logest 05.03.05, 13:51 Ja tez biore logest, ale zdarza mi sie, ze gdzieniegdzie wyskakuja mi jakies "kropki". Nie powiedzialabym, ze pomaga, bo u mnie jest caly czas tak samo. No chyba, ze ktos ma te problemy bardzo powazne, to wtedy nie moge sie wypowiedziec. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasia_x Re: Logest 05.03.05, 14:41 Powiedzcie mi kochane, może kóraś z Was się orientuje jaka jest cena 1op Logestu i czy zależy ona od miasta, apteki? Jestem z Wawy i chciałabym kupić jak najtaniej- mam receptę na 2op i niefajnie byłoby wydać an to ponad 70zł za jednym zamachem pozdrawiam!! Odpowiedz Link
aircrew Re: Logest 05.03.05, 16:04 Polecam apteki Cefarm okolo 26 zł. www.cefarm.com.pl/start1.html Pozdrawiam Odpowiedz Link
reggie85 Re: Logest 05.03.05, 19:52 Ale nie musisz od razu wykupywać 2 opakowań,mozesz jedno i za miesiąc wziąć nastepne,mi lekarz daje logest na pół roku i zostawiam w aptece recepte i co miesiąc sobie jedno biore Odpowiedz Link
kasia_x Re: Logest 05.03.05, 23:26 poważnie?? :-0 Ciekawe czy u mnie w aptece da się to zrobić. Super możliwość, dzięki za podpowiedź Odpowiedz Link
theday Re: Logest 06.03.05, 15:13 pryszcze niestety wyskakują czasami we Wrocku op. kosztuje od 33 zł wzwyż Odpowiedz Link