14.12.09, 19:43
czy któraś brała te tabletki antykoncepcyjne a jeśli tak czy przybrała któraś
z Was na masie, jak tak to o ile. Proszę o odp.
Obserwuj wątek
    • pusza123 Re: Logest 14.12.09, 19:51
      brałam logest przez wiele lat. nie przytyłam nic a nic. w ogóle moje
      ciało się nie zmieniło. czułam sie bardzo dobrze.
      moja koleżanka dośc sporo po nim schudła smile
      • Gość: ola Re: Logest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 20:10
        użyj wyszukiwarki, zamiast zakladać watek, ktory juz byl miliony razy
        • lukrecja34 Re: Logest 14.12.09, 20:27
          brałam wiele lat,nie przytyłam-z czasem zrobił się jednak dla mnie za słaby i
          musiałam zmienić.
          • sundry Re: Logest 03.02.10, 21:29
            Co to znaczy,że zrobił się za słaby?
    • alisz84 Re: Logest 03.02.10, 21:07
      Witam, brałam Logest przez dwa lata, nie przytyłam, cera okey, ochota na sex - przez pierwsze miesiące najlepiej bym z łóżka nie wychodziła, no i w końcu mogłam kochać się tak w pełni do końca po prostu bajer, nic dodać nic ująć.Po pewnym czasie moja ochota na igraszki zmalała, ale mógł być inny powód nie wiem. Postanowiłam zostać matką, odstawiłam no i pach po 3 miesiącach ciążą :o)( po odstawieniu masakryczny wysyp wulkanów-pryszczy na plecach minęło po około 2-3 miesiącach, może związek z ciążą, nie wiem, w ciąży cera jak u niemowlaka) Teraz moje dzieciątko ma 14 miesięcy mam dość kochania się tylko do połowy, postanowiłam wrócić do tabletek antykoncepcyjnych, mój ginekolog doradził, że skoro Logest mi służyły to warto spróbować znowu, a więc od następnego okresu znowu będę je brała co z tego wyniknie zobaczymy! Szczerze to naczytałam się tyle różnych opinii o Logeście, że sama już nie wiem, ale mówią, że najlepiej na własnej skórze, każdy organizm jest inny! Pozdrawiam :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy
  • Najciekawsze
  • Aktywne