Dodaj do ulubionych

po odstawieniu tabletek...

20.11.05, 20:38
Mam pytanko: Przez cztery lata brałam pigułki (najpierw cilest, potem
novynette). Trzy miesiące temu odstawiłam z różnych względów. Przez pierwsze
2 miesiące miałam okres w miarę terminowo (z odchyleniami do kilku dni). W
tym miesiącu spóźniam się już trzy tygodniesad Czy miałyście podobne problemy
po odstawieniu pigułki? Dodam, Ze w międzyczasie miałam małą grypkęsmile
Obserwuj wątek
    • agniecha351 Re: po odstawieniu tabletek... 28.11.05, 13:45
      miałam podobnie. Po odstawieniu przez pierwszy miesiąc było ok, poóźniej też
      nie mogłam się doczekać. Już miałam panikę w oczach. Dostałam Luteinę i po 2
      dniach wrócił okres. Nie wiem, czy Luteina jest bez recepty, spytaj w aptece,
      albo idź do lekarza po receptę. Nic się nie martw, pewnie dostaniesz smile
      • m-mona Re: po odstawieniu tabletek... 29.11.05, 10:26
        Luteina jest na receptęsmile
        • zipjc Re: po odstawieniu tabletek... 30.11.05, 10:38
          odstawilam tabletki we wrzesniu, bralam logest, i jak na razie wszytsko jest
          ok, tzn okres mi sie nie spoznia... jest mniej wiecej w tym samym czasie, gdy
          bralam tabletki. tez chorowalam- zapalenie wezlow chlonnych...teraz biore leki -
          mam anemie a teraz jeszcze do tego doszly mi tabletki na watrobe bo wyszly mi
          po logescie ( chyba)troche podwyzszone proby ,na razie jest ok z okresem,
          odpukacsmile,ale wydaje mi sie ze nie powinnas sie martwic, chyba ze kochalas sie
          bez zabezpieczenia...smilepozdrawiam
    • karol_ka82 Re: po odstawieniu tabletek... 11.12.05, 17:44
      napiszcie prosze czy po odstawieniu anty mialyscie cie problemy z cera jakies
      straszne? na forum urody tak sie o tym naczytalam i sie wystraszylam sad?
      • fanka_u2 Re: po odstawieniu tabletek... 12.12.05, 13:13
        Odstawiłam prawie 2 miesiące temu, brałam Logest 2 lata i też bardzo się bałam
        problemów z cerą, ale wszystko jest w porządku, nic się nie zmieniłosmile a
        pierwszy okres po odstawieniu spóźnił o 5 dni. Pozdrawiam
      • dzagaa20 Re: po odstawieniu tabletek... 12.12.05, 14:53
        ja odstawiłam diane po 4 latach i problemy z cera powróciły.... ale powoli się
        usokajają, niestety nie mam już gładziutkiej cery jak podczas zażywania.... a
        co do okresu, pierwszy z kilkudniowym opoznieniem, drugi i trzeci tez w
        porzadku, a teraz czekam na czwarty i juz tydzien się spóźńa... mam lekkiego
        schiza uncertain
        • ewinka22 Re: po odstawieniu tabletek... 17.12.05, 16:31
          Dziewczyny ja brałam Mercilon przez 3 lata, odstawiłam go w kwietniu tego roku.
          Za równe 30dni dostałam okres (byłam zachwycona), ale od tamtej chwili na
          kolejny musiałam czekać 123dni!!!!I to musiałam go wywolywać zastrzykami
          progresteronowymi, okazało się też że pęcherzyki mi nię pękały i mam po jednym
          torbielu na każdym jajniku, więc odkąd odstawiam tabletki nie miałam owulacji!:
          (Teraz zażywam Milvane już 3 opakowanie, aby torbiele się wchłonęły, w środę
          idę do ginekologa i okaże się jak dalej przebiegać będzie moje leczenie...
          • trututrutu Re: po odstawieniu tabletek... 19.05.06, 13:51
            Po ostawieniu tabsow cera mi sie pogorszyla, ale nie to bylo najgorsze
            Najgorsze byly rosnace wasy! To byl dopiero dramat. Wrocilam do tabsow. Wasy
            zaczely zanikac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka