Dodaj do ulubionych

co z tymi testami??

28.12.05, 20:02
od pol roku biore Jeanine, jednak zapomnialam tabletki i 2 tyg po
niezabezpieczonym stosunku wykonalam test ciazowy. Z testu wyniknelo ze nie
jestem w ciazy( pojawila sie 1 kreska ) wieczorem sprawdzilam jeszcze raz dla
pewnosci i stan rzeczy wygladal tak samo. Az do dzis, (czli ok tydzien po
wykonaniu testu) pojawila sie 2 kreska. Czy to oznacza ze jestem w ciazy, czy
nie ? ? Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • asiax18 Re: co z tymi testami?? 28.12.05, 20:21
      chyba tak, moja siostra jak zrobila test to tez miala 2 kreski i podobno im
      poźniej robisz test tym wiecej hormonow (takich jak w ciąży sie ma) sie wydziela
      • anvi1 Re: co z tymi testami?? 30.12.05, 00:26
        test ciazowy robi sie tylko z rana i ten wynik jest wazny.I nie dziala dla
        kazdej kobiety ktora jest w ciazy moja kolezanka byla juz w 3 mc i test
        pokazywal, ze nie jest
    • norka84 Re: co z tymi testami?? 30.12.05, 10:45
      Przeczytaj uważnie w ulotce. Jes napisane żeby nie odczytywać testu później bo
      może mieć mylny rezultat. Wynik ważny jest odrazu po tych 3 minutach. Później
      może się pojawić 2 kreska. Bez stresu. Nie jesteś w ciąży. Dla uspokojenia zrób
      sobie drugi teścik tylko patrz tyulko po tzrech minutkach PÓŹNIEJ TEST JEST
      NIEWAŻNY! Pozdrawiam.
    • aga-20 Re: co z tymi testami?? 04.01.06, 12:36
      Miałam dzisiaj dokładnie to samo!!!Wczoraj zrobiłam tes,wyszła jedna kreska
      czyli brak ciąży,dzisiaj rano chciałam wyrzucić test i cos mnie pokusiła aby
      jeszcze na niego zerknąc a a tam dwie kreseczki surprised Niby rzeczywiście test jest
      ważny góra do 5 minut bo później wynik może być nieważny ale ta kreseczka jest
      baaaarrdzo blada i tak się zastanawiam czy może jej wczoraj nie zauważyłam.Mam
      jeszcze jeden test i chyab go dzis wykonam nie wyczekam do rana,zwłaszcza że
      jutro mam waży egzamin i nie chcę zaczynać poranku od złej dla mnie wiadomości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka