Dodaj do ulubionych

proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszustka

28.02.06, 14:16
sprzedaje novynette, mnei oszukała na 3 opakowania pigułek! wysłałąm kase i
nie dostałam pigułek! Nie kupujcie od niej jak chcecie wywalić kase na
oszustów! podam dane jak ktoś chce!
link to ogłoszneia
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31180189&a=37458873
Obserwuj wątek
    • bo.tak Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 01.03.06, 09:40
      To bardzo nieładnie z jej strony. Rozumiem twój żal, ale niestety to również
      twoja wina.
      polecam wątek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=27733369
      nie wolno handlować pigułkami poza aptekami. Dotyczy to również kupna.
      • marta_i_koty Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 01.03.06, 10:08
        Zawracanie wisły kijem.. O wiele wygodniej byloby kupować te preparaty bez
        recepty, ostatecznie aspiryne moze kupic nawet dziecko 10-letnie, a przeciez
        wiadomo,ze u dzieci do lat 12-stu moze byc przyczyna wystapienia zespołu Raye...
        Gdzie tu logika, Panadol tez szkodliwy, a moge kupić nawet 10 opakowan i nie
        tylko w aptece, w spozywczym sklepie rowniez... Mi to smierdzi hipokryzja,
        tablety antykoncepcyjne powinne byc bez recepty, jak w Szwecji - nie slyszalam,
        aby zazywanie hormonow mialo tam jakies tragiczne następstwa...
        • bo.tak Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 01.03.06, 10:20
          Może i powinny, ale w Polsce nie są. To nie nasz wymysł. Jeżeli masz ochotę, to
          proszę, zmień prawo, tak żeby wszystkim było dobrze. Jak na razie niestety
          musimy się dostosować do obowiązujących przepisów.
          • marta_i_koty Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 01.03.06, 10:44
            Bo. tak napisała:
            "Jeżeli masz ochotę, to proszę, zmień prawo, tak żeby wszystkim było dobrze."
            A coż to znowu za propozycja? Prawo to nie moja działka, to raz, a poza tym, co
            oznacza : "musimy się dostosować do obowiązujących przepisów"...? To znaczy, ze
            za kupowanie od kogos tablet moge miec nieprzyjemnosci??? Przeciez wiadomo, ze
            kazda laska, ktora łyka hormony, przynajmniej raz załatwiala sobie preparat na
            lewo, nie mowiac juz o receptach od róznych, niekoniecznie związanych z
            ginekologią, specjalistów.... Dla mnie dostosowanie sie do "obowiązujących
            przepisów" jest niemozliwe, ponieważ moj ginekolog (chodzę prywatnie) wypisuje
            mi recepte na 6 opakowań, jeżeli chcę kolejną po pół roku, muszę bulić jak za
            zwykłą wizytę...
            • bo.tak Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 01.03.06, 13:23
              marta_i_koty napisała:

> Bo. tak napisała:
              > "Jeżeli masz ochotę, to proszę, zmień prawo, tak żeby wszystkim było dobrze."
              > A coż to znowu za propozycja? Prawo to nie moja działka, to raz, a poza tym, co
              > oznacza : "musimy się dostosować do obowiązujących przepisów"...? To znaczy, ze
              > za kupowanie od kogos tablet moge miec nieprzyjemnosci???

TAK

>Przeciez wiadomo, ze
              > kazda laska, ktora łyka hormony, przynajmniej raz załatwiala sobie preparat na
              > lewo,

Każdy sądzi po sobie.

>nie mowiac juz o receptach od róznych, niekoniecznie związanych z
              > ginekologią, specjalistów....

recepte na hormony może wypisać również lekarz rodzinny

>Dla mnie dostosowanie sie do "obowiązujących
              > przepisów" jest niemozliwe, ponieważ moj ginekolog (chodzę prywatnie) wypisuje
              > mi recepte na 6 opakowań, jeżeli chcę kolejną po pół roku, muszę bulić jak za
              > zwykłą wizytę...

nie rozumiem związku. Nie możesz przestrzegać prawa, bo nie masz na to pieniędzy.

> cooznacza : "musimy się dostosować do obowiązujących przepisów"...?

oznacza dokładnie to co jest napisane.
              • marta_i_koty Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 01.03.06, 14:49
                Nie tylko lekarze rodzinni wystawiaja recepty na hormony... I co najdziwniejsze,
                apteki je honorują... Na wizyte "receptową" nie chce mi sie wydawac kasy, bo
                uwazam, ze 70,- za napisanie paru wyrazów na kartce to zdecydowanie za duzo...
                Za te pieniadze wole sobie na lewo kupić kilka opakowan tabletek, hehehehe....
                • 83kimi Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 01.03.06, 16:52
                  Zawsze można pójść do gina państwowego i nie trzeba wtedy płacić za wizytę, a
                  kupowanie leków od osób nieznajomych jest o tylr niebezpieczne, że zawsze
                  istnieje ryzyko, że leki będa np. przeterminowane.
                  • magdaksp Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 01.03.06, 21:53
                    ja tez dostaje recepty na 6 opakowan ale chodze co pół roku mniej wiecej po
                    nastepne bo wsumie warto sie zbadac itd.nie chodzi tylko o wypisanie recepty.
            • moboj Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 04.03.06, 19:53
              a to Ty bierzesz tabletki i nie badasz się co 6 miesięcy u gina??? pogratulowac
              malutkiego rozumkuwink
              • ewelinap4 Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 05.03.06, 08:44
                ja??????????? ja chodzę do gina 2 razy w miesiącu nawet!
                Mam rezepty na pigułki, ale tutaj można kupic taniej, te pigułki co biorę są
                drogie, więc moze kotś ma sprzedać, po co miałyby się zmarnować, a tak
                zaoszczędzę.
            • dorotenienka Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 08.03.06, 20:44
              chodzisz prywatnie - to jeśli tak bardzo ci to nie odpowiada, to idź do lekarza państwowego.. poza tym.. nie wiem jak twoj lekarz, ale mnie moj bez badan i wywiadu co pol roku z gabinetu nie wypuszcza
    • dzaga2oo4 Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 05.03.06, 15:37
      Nie polecam zadnego kontaktu z ewelinap4 !!!
      Poprosiła mnie o 3 opakowania tabletek, wpłaciła pieniądze po czym JUŻ
      nastepnego dnia od wpłacenia domagała się przesyłki, a jak napisałam jej, ze
      pieniądze nie wpłynęły jeszcze na moje konto to zaczeła grozić policją,
      prokuratura, ublizając mojej rodzinie. Jeszcze tego samego dnia odesłałam
      pieniądze, nie zawracając sobie głowy MAŁOLATĄ, ktora boi się iść do ginekologa!
      mam dosyć swoich problemów.
      • ewelinap4 słuchaj dzaga2oo4 06.03.06, 08:00
        dzaga2oo4 napisała:

> Nie polecam zadnego kontaktu z ewelinap4 !!!
        > Poprosiła mnie o 3 opakowania tabletek, wpłaciła pieniądze po czym JUŻ
        > nastepnego dnia od wpłacenia domagała się przesyłki, a jak napisałam jej, ze
        > pieniądze nie wpłynęły jeszcze na moje konto to zaczeła grozić policją,
        > prokuratura, ublizając mojej rodzinie. Jeszcze tego samego dnia odesłałam
        > pieniądze, nie zawracając sobie głowy MAŁOLATĄ, ktora boi się iść do
        ginekologa
        > !
        > mam dosyć swoich problemów.

historia była taka ze skoro wplacam na miejscu w banku kase, to wiadomo ze mas
        zją od razu, pytałam dopiero po 2 dniach czy pigułki wysłane, powiedziałaś ze
        tak.Miałam kupić yasmin od Ciebie, wysłąłaś mi novynette, zamiast 3 opakowan to
        tylko jedno.
        Domagałam sie zwrotu kasy w tym przypadku, a ty jeszcze chcialas mi wepchnąc
        novynette zaiast zwrócic kase.
        Trwało 10 dni zanim wyciągnęłam swoją nieszczęsną kasę od Ciebie, musiałam
        nawet posunąc się do tego zeby zrobić zadymę w twoim otoczeniu zebys nie
        przetrzymywała kasy czyjejś.
        NIE ŁADNIE! JESTEŚ OSZUSTKĄ.
        Twoje zamierzenia były od początku oczywiste ze wezmiesz kase, bo YASMINEM NIE
        handlowałas.Więc to było zamierzone.I tak sobie przechlapałaś.A to ze
        straszyłam policją to chyba nic dla ciebie nowego, skor ukradłas mi pieniadze
        to co chcesz zebym cie po nogach całowała?
        ja jestem kobietą na poziomie w porównaniu z tobą.Nawet twoj wiek sam mowi za
        siebie.Jestes smarkulą, ktora wynosi pigułi z apteki albo lepiej i wzbogaca się
        czyimś kosztem.
        Tych ników to masz w cholerę. Ramzes, dzaga, antykoncepcja,itp.
        Ja kochana recepty mam na pigułi, do lekarza chodzę min 1 w miesiacu, a pigułki
        chcialam kupic po okazyjnej cenie oc ciebie, liczyłam na to ze ci pomoge sie
        pozbyc, a sama zaoszczędzę - MYLIŁAM się.

Jesteś wielką "OSZUSTKĄ"
        Jeśli chcesz zwrot novynette, prosze o wplate za przesylkę na konto a ja odeślę
        Ci.
    • dzaga2oo4 Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 06.03.06, 11:32
      Nie bede komentować tego co napisałaś Dziewczynko bo szkoda mi czasu.
      A skoro chodzisz do ginekologa raz w m-cu i zawsze masz recepty to popros o
      zmiane na tansze jeżeli tak bardzo chcesz zaoszczedzic, a nie zawracasz
      niepotrzebnie głowe innym!
      bez odbioru!
      • ewelinap4 Re: proszę o zablokowanie Antykoncepcja21 - oszus 06.03.06, 15:18
        tutaj nie chodzi o tasze pigułki tlyko o to ze wyszło na jaw ze jestes OSZUSTKĄ
        i tyle, chciałam przestrzeć inne kobiety przed Tobą , baj baj
        • dzaga2oo4 ewelinap4 -krętaczka! 06.03.06, 15:34
          nie jestem oszustką bo zwróciłam Ci pieniądze, NIE ZABRAŁAM ale tego oczywiscie
          nie napisałaś!
          • ewelinap4 Re: ewelinap4 -krętaczka! 07.03.06, 11:55
            tutaj chodzi o to ze mnie poszukałaś, gdybym nie straszyla policją to nie
            otrzymałabym kasy.Zwróciłaś po prawie 2 tygodniach straszenia.
            a o co mi chodiz najbardziej? o to ze nie miałas pigulek do sprzednaia tych co
            ja chciałąm tylko inne a kase chcialas, to jest już naciąganie i wyłudzanie
            kasy.
            Ostatni raz pytam czy chcesz zwrot tego opakowania novynette, bo wywalam albo
            oddam komus, jesli chcesz to wplac mi kase za przesyłę, nie wysyłam na swój
            koszt.
            • ewelinap4 MIMO WSZYSTKO 0 i tak nie polecam! naciągaczka! 07.03.06, 11:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka