wredna.suka 23.07.06, 19:05 Czy przy skroceniu opakowania z 21 do 19 tabletek musze sie dodatkowo zabezpieczac? Jesli tak to kiedy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monka_c Re: Skrocenie opakowania? 23.07.06, 21:48 "Boże, ręcę opadają! ZERO odpowiedzialności."-coś ci to przypomina? Pomogłam w problemie? Odpowiedz Link
the_kami Re: Skrocenie opakowania? 23.07.06, 22:18 monka_c napisała: > "Boże, ręcę opadają! > ZERO odpowiedzialności."-coś ci to przypomina? > Pomogłam w problemie? Hyhyhy Odpowiedz Link
wredna.suka Re: Skrocenie opakowania? 23.07.06, 23:07 Na szczęście moje pytanie nie jest głupie A pomogli na innym forum Odpowiedz Link
weronika_222 Re: Skrocenie opakowania? 24.07.06, 16:30 mam tylko pytanie do Ciebie: po choinkę się wypowiadasz kiedy nie masz nic sensownego do przekazania?? zgłosiłam się z pytaniem 2dni temu i byłam bardzo zdenerwowana. a Ty mnie dobiłaś! mam nadzieje że na Twoje pytania też tak będą Ci kobiety odpowiadały jak Ty mi! "BOŻE RĘCE OPADAJĄ!" PS. Dzięki monka Odpowiedz Link
monka_c Do Weroniki_222 24.07.06, 20:01 Własnie odpowiedz wrednej_suki na Twoj post zwrociła moją uwage. Zauwazyłam,ze ona czesto docina w ten sposob - pisze nie na temat,żeby po prostu cos napisac.Uwazam,ze po to sa takie fora,zeby dostac porade i odpowiedz na nurtujące nas pytania. 3maj sie Weronka,mam nadzieję,ze ktos udzieli(-ł)Ci już sensownej odpowiedzi na Twoj post... Odpowiedz Link
magdaksp Re: Do Weroniki_222 24.07.06, 22:23 to ja bede bronic wrednej suki.ona odpowiada wten sposob tylko na glupie pytania.iwcale jej sie nie dziwe bo skoro ktos nie raczy poczytac ulotki albo uzyc wyszukiwarki to odpowiadanie na takie pytania jest poprostu wkurzajace.na tym forum jest naprawde bardzo duzo glupich pytan i osoby ktore je zadaja wydaja sie miec po 15 lat. Odpowiedz Link
magdaksp Re: Skrocenie opakowania? 24.07.06, 22:25 weronika_222 napisała: > mam tylko pytanie do Ciebie: po choinkę się wypowiadasz kiedy nie masz nic > sensownego do przekazania?? zgłosiłam się z pytaniem 2dni temu i byłam bardzo > zdenerwowana. a Ty mnie dobiłaś! mam nadzieje że na Twoje pytania też tak będą > Ci kobiety odpowiadały jak Ty mi! "BOŻE RĘCE OPADAJĄ!" > > PS. Dzięki monka akurat odpowiedz na twoj problem tez mozna znalezc w ulotce apozatym na tym forum bylo juz bardzo duzo watkow na ten temat.wystarczy troszke pomyslec anie panikowac od razu.gorzej by bylo gdybys nie wziela tabletki atak na chlopski rozum z nadmiaru napewno wciąże nie zajdziesz.awogole to pisze sie "wziąć"!!! Odpowiedz Link
monka_c Do magdaksp 24.07.06, 22:30 Nie poprawiaj innym błędów,skoro sama je popełniasz...Przeczytaj swoj post jeszcze raz,a byc moze je znajdziesz. Odpowiedz Link