rafal.dominiak 12.11.06, 11:32 Witam Czy mozecie mi powiedziec czy tabletki antykoncepcyjne dzialaja od pierwszego dnia i czy jest jakis konkretny dzien cyklu w ktorym trzeba zaczac je brac? Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Tabletki-male pytanko 12.11.06, 11:49 1) ulotka!! 2) wyszukiwarka!! P.S. Zaczyna się od pierwszego dnia cyklu = pierwszego dnia miesiączki. Wtedy działają OD RAZU. Trzeba brać regularnie, nie mieszać z lekami wchodzącymi w interakcje, uważać na kłopoty żołądkowe. P.S. 2 Jak to jest, że ludzie nabywają umiejętność bzykania przed umiejętnością czytania?!?! Odpowiedz Link
rafal.dominiak Re: Tabletki-male pytanko 12.11.06, 12:02 Masz okres czy zawsze jestes taka narwana? A kto Ci powiedzial do czego mi to pytanie? Skad mam wziac ulotke jak nie mam tabletek?! Zrzuc z krzyza albo przestan ogladac Wiadomosci,bo nerwowa jestes... Odpowiedz Link
sundry Re: Tabletki-male pytanko 12.11.06, 12:20 Drogi Rafale,z całym szacunkiem,Twoje pytanie pojawia się na forum codziennie!użycie wyszukiwarki nie boli!> A kto Ci powiedzial do czego mi to pytanie? masz ochotę kupić sobie tabletki do zabawy? Odpowiedz Link
rafal.dominiak Re: Tabletki-male pytanko 12.11.06, 13:32 Przepraszam,nie przeszukalem forum,mea culpa... Ale to nie powod,zeby na mnie krzyczec. A moze rozwazam rozne srodki anty i nie mam ulotki? Odpowiedz Link
sundry Re: Tabletki-male pytanko 12.11.06, 16:19 rafal.dominiak napisał: > Przepraszam,nie przeszukalem forum,mea culpa... > Ale to nie powod,zeby na mnie krzyczec. > A moze rozwazam rozne srodki anty i nie mam ulotki? A masz Google? Odpowiedz Link
doral2 Re: Tabletki-male pytanko 13.11.06, 15:54 rafal.dominiak napisał: > > > Przepraszam,nie przeszukalem forum,mea culpa... > > Ale to nie powod,zeby na mnie krzyczec. > > A moze rozwazam rozne srodki anty i nie mam ulotki? możesz sobie rozważać długo i namiętnie...i tak twoja partnerka będzie stosować takie tabletki jakie jej ginekolog przepisze, kropka. to nie cukierki żeby się zastanawiać nad ich smakiem, kolorem i kształtem.. Odpowiedz Link
living_legend Re: Tabletki-male pytanko 15.11.06, 16:02 Jakbys nie wiedziala geniuszko to sa inne srodki anty niz tylko pigulki. Domyslam sie,ze o to chodzilo autorowi... Odpowiedz Link
sundry Re: Tabletki-male pytanko 12.11.06, 12:21 Jeszcze jedno-nienawidzę,jak faceci wypowiadają się na temat okresu! Odpowiedz Link
the_kami Re: Tabletki-male pytanko 12.11.06, 12:26 No, pokrzycz jeszcze, potup nóżkami i pomachaj rączkami Odpowiedz Link
rafal.dominiak Re: Tabletki-male pytanko 12.11.06, 13:24 Przyganial kociol garnkowi the_kami napisała: > No, pokrzycz jeszcze, potup nóżkami i pomachaj rączkami > Odpowiedz Link
the_kami Re: Tabletki-male pytanko 12.11.06, 13:45 rafal.dominiak napisał: > Przyganial kociol garnkowi Wiesz, jak się wchodzi na jakieś forum/grupę dyskusyjną, to do kanonów grzeczności i dobrego wychowania należy chociaż zerknięcie na ostatnie wątki. o wyszukiwarce nie wspomnę. Dlatego wybacz, ale nie za specjalnym szacunkiem darzę ludków, którzy włażą tu (albo gdziekolwiek indziej) i zadają pytanie DOKŁADNIE takie, jak 700 innych osób w tym samym wirtualnym miejscu. Odpowiedz Link