monika2821 30.01.07, 15:21 Mam 30 lat i dostalam bezplatne opakowanie tych tabletek 'na wyprobowanie'. Czy ktoras z Was bierze te tabletki? Jak sie czujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancy_callahan Re: YASMINELLE 31.01.07, 10:14 Podłączam się pod pytania odnośnie Yasminelle. Ponoć jakaś nowość (jak twierdzi mój gin) z obniżoną w stosunku do Yasminu dawką hormonu. Czy któraś z Was już stosowała? Jaką cenę ma to cudo (bo niejasne mam przeczucia, że będzie jeszcze droższy od Yasminu)? Ja przechodzę na ten specyfik od następnego opakowania na próbę (zawsze zmniejszenie dawki powinno być chyba korzystne dla organizmu), dotychczas barłam Yasmin. Oczywiście dam znać na formum jak odczułam zmianę Pozdrawiam. Odpowiedz Link
monika2821 Re: YASMINELLE 31.01.07, 16:55 cena -45zl. Ja nie wiem czy to duzo czy nie? Ile teraz przecietnie kosztuja tabletki ? Jak bralam 3 lata temu to placilam ok 30zl Odpowiedz Link
easyenglishpz Re: YASMINELLE 01.02.07, 13:06 ja bralam jasmin i bylam bardzo zadowolona.5 dni tabsy odstawilam, poniewaz zaczynamy z mezem myslec o powiekszeniu rodzinki moj giniu powiedzial mi wczoraj, ze wszystko zaczyna powoli ladnie "puszczac" w organizmie. Odpowiedz Link
genovefa Re: YASMINELLE 01.02.07, 14:28 ti nie chodzi o yasmin tylko o yasminelle.... problemy z czytaniem????????? Odpowiedz Link
agusia841 Re: YASMINELLE 01.02.07, 14:29 Niedawno zaczęłam je brać i na razie czuje się świetnie, kosztują 39 złoty i niestety nie są w każdej aptece, moja Pani Dr. powiedziała ze dla dziewczyn w każdym wieku są dobre bo mają małe dawki hormonów Odpowiedz Link