Dodaj do ulubionych

Pytanie...

27.04.07, 12:30
Pytanie mam bo wlasnego organizmu nie kumam. Mialam okres pierwszy dzien cyklu
7.04, nastepnie 22. dostalam znpowu okres. Cudownie? slabo. Wczoraj kochalam
sie z moim facetem i bylam przekonan ze nic mi nie grozi ze ciaza w czasie
trwania okresu raczej jest niemozliwa aleee... sie naczytalam i zglupialam.
Obliczylam sobie kalendarzyk i ale no nie wiem co jest grane i dlaczego tak.I
czy to byly dni plodne czy nie??
pzdr.
Obserwuj wątek
    • genovefa Re: Pytanie... 27.04.07, 13:36
      GRATULUJE! TAkie nieodpowiedzialne osoby zglaszaja sie potem po becikowe smile)))

Zajscie w ciaze podczas okresu JEST mozliwe!!!!!!
      a z "obliczania kalendarzyku" to mozna sobie pieknego dziedzusia zafundowac!!!
      Bo z kalendarzyka to pochodzi polowa polakow!!!!

a co do tego, czy byly to dni plodne - polecam forum wrozbiarskie smile))))
      • saba76 Re: Pytanie... 28.04.07, 10:39
        mozna szczególnie przy tak krótkich cyklach ,gdyż od okresu do dni płodnych
        jest mały odstęp ,a nigdy nie wiadomo jak nasz organizm pracuje jesli sami
        nieobserwujemy.
        Kalendarzyk szczegolnie ten internetowy ,mozna tylko traktowa z przymruzeniem
        oka i to duzym.
        Najlepiej obserwowa sluz, temperature NPR ,dopiero wtedy mozna ryzykowa kiedy
        prezerwatywa a kiedy nie
      • blackkillerka Re: Pytanie... 02.05.07, 11:29
        genovefa:ehh... wiesz co takie texty to proponuje zwinac w rulonik i zastosowac
        w formie czopka.

A teraz przejde do rzeczy, dziwne faktycznie cos sie dziwnego stalo tymbardziej
        ze normalnie mam okres raczej co do dnia regularny. Czasami tylko sie
        dostosowuje do okresow kobiet w ktorych twarzystwie czesto przebywam. I akurat
        tak sie stalo ze grupka 5u miala w tym samym czasie, moze to to. Nie bylby to
        pierwszy raz. Ehh no nie wiem... na badania dopiero za 2 tyg bede miala
        mozliwosc poleciec... taki wyzysk

pzdr
        • genovefa Re: Pytanie... 02.05.07, 11:53
          Sama sobie zaaplikuj ten watek jako czopek. Moze to pomoze wyregulowac ci okres.
          • blackkillerka Re: Pytanie... 02.05.07, 12:09
            Juz bys sie wykazala wieksza kreatywnoscia ... ale spoko jestem tolerancyjna dla
            intelektu rozwielitkismile
            • genovefa Re: Pytanie... 02.05.07, 12:21
              i kto tu jest rozwielitka, panienko, ktora bzyka sie podczas okresu "bo wtedy
              jest bezpiecznie".. hehehehe... idiotka, ktora nie potrafi kupic prezerwatywy..
              a potem dziwi sie, ze brzuch rosnie..
              • blackkillerka Re: Pytanie... 02.05.07, 12:30
                niczemu sie nie dziwie a jedynie pytam to po 1. po 2 jezeli masz mnie za idiotke
                nie rozumiem z jakiego powodu tracisz czas na moje posty, po.3 owszem byl to
                blad, za ktory jezeli sie tak okaze poniose konsekwencje, jednak Twoje wrzaski
                o becikowym, o polowie Polakow urodzonych z przypadku itd. no ni jak sie maja do
                mojej sytuacji wiec odposc sobie po prostu ot tak. Bo ja nie zadala pytania z
                tlem pt. mama mnie zabije, nie bede miala za co je wychowac itd. Jestem
                samodzielna i wyobraz sobie ze calkiem duza, choc zapewne moja watpliowsc wydala
                Ci sie infatylna. To jednak nie boje sie pytac, a takie panny jak Ty... no
                coz...jak mowilam tolerancja
    • turzyca Re: Pytanie... 28.04.07, 11:48
      15 dniowy cykl jest tragiczna odchylka od normy, cos sie pokopalo totalnie -
      marsz do ginekologa!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka