lady.godivia 04.06.07, 12:22 mimo brania tabletek antykoncepcyjnych zaszłam w ciąże, ponieważ nic o tym nie widziałam / ba nie brałam nawet pod uwage takiej opcji/ tabletki brałam nadal. Jak moze miec to wpływ na zdrowie dziecka??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: tabletki a ciąża 04.06.07, 12:27 a brałaś prawidłowo??? a co do wpływu na dziecko, to lepiej lekarza zapytaj... Odpowiedz Link
lady.godivia Re: tabletki a ciąża 04.06.07, 12:29 z rekonstrukcji zdarzen wynika ze prawidłowo i biore je od dłuższego czasu lekarza zapytam ale wizyte mam dopiero za tydzien, mysłałam ze moze tu ktos ma jakies doswiadczenia Odpowiedz Link
1mzeta Re: tabletki a ciąża 04.06.07, 12:34 Rekonstrukcje nie zawsze są zgodne z zaistniałymi faktami. Odpowiedz Link
lady.godivia Re: tabletki a ciąża 04.06.07, 12:37 zgadza sie ale problemem dla mnie w tej chwili nie jest ciaza tylko ewentualny wplyw tabletek na nia Odpowiedz Link
lady.godivia Re: tabletki a ciąża 04.06.07, 12:37 zgadza sie ale problemem dla mnie w tej chwili nie jest ciaza tylko ewentualny wplyw tabletek na nia Odpowiedz Link
doral2 Re: tabletki a ciąża 04.06.07, 12:47 hmm....no to tylko lekarz...usg zrobi, jakieś badania zleci...coś powie w każdym bądź razie.. Odpowiedz Link
turzyca Re: tabletki a ciąża 04.06.07, 13:04 W kazdej ulotce jest uwaga, ze ciezarne nie powinny brac tabletek. Ale... poniewaz jestem panikara, to dopytalam sie lekarza i wiem, ze tabletki w ciazy sa zakazane na zasadzie "niegipsowania nogi w lupkach", ale ze sa to te same hormony, ktore organizm ciezarnej wydziela, to przypadkowe ich przyjmowanie w czasie ciazy nie powinno zaszkodzic ani dziecku ani matce. Bez paniki - stres szkodzi dziecku niepomiernie bardziej. Odpowiedz Link