gosialeszcz 11.07.07, 17:30 Już drugi raz z rzędu nie pojawił mi się okres co o tym myśleć ??? Poradzcie coś ??? Czy któraś z Was tak miała ??? Proszki oczywiście biorę regularnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turzyca Re: Problemy z okresem 11.07.07, 17:41 Wizyta u ginekologa Cie nie minie. A po drodze kup sobie test - przynajmniej jedna przyczyna bedzie rozstrzygnieta. Odpowiedz Link
mi74 Re: Problemy z okresem 12.07.07, 13:54 A zmienialas ostatnio pigulki lub zaczelas brac? Ja przez kilka lat bralam Marvelon, a potem zmienilam na Yasmin i przez cale 12 m-cy brania tej pigulki nie mialam okresu, choc bralam je tak jak nalezy. Kiedy poszlam do lekarza i powiedzialam o problemie, to stwierdzil, ze powinnam sie cieszyc, bo na podpaskach zaoszczedze! A pielegniarka powiedziala, ze nie mam pojecia, jakie mnie szczescie spotkalo i ze ona mi zazdrosci. Dopiero po roku udalo mi sie trafic na normalna osobe, ktora zmienila mi Yasmin na Femoden. Okres wrocil i samopoczucie tez mi sie poprawilo. Ale wiadmomo, najlepiej zapytaj lekarza i zrob badania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gosialeszcz Re: Problemy z okresem 12.07.07, 13:59 Test już robiłam czyli ciąża odpada. Możliwe że czeka mnie zmiana tabsów ??? Odpowiedz Link
kajka1235 Re: boze,ja nie mam pierwszego krwawienia ico 23.07.07, 18:47 uU mnie już trzeci miesiąc, kiedy nie wystąpiło krwawienie, biorę minisiston już 9 lat, taki przypadek jak teraz zdarzył mi się po raz pierwszy. Byłam u ginekologa miesiąc temu ciąża wykluczona, powiedział, że w przyszłym miesiącu powinno być ok. Mówił, że żeby nastąpiło krwawienie musi złuszczyć się jakaś błona, która powstaje w trakcie cyklu w moim przypadku jest dość gruba, dlatego krwawienie nie wystąpiło kolejne powinno być intensywniejsze, ale na dzień dzisiejszy nic nie ma, chyba znowu muszę go odwiedzić. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link