elderlane 13.08.07, 22:02 jak bardzo spada dzialanie logestu jesli pilam alkohol?jak to wyglada?pilam i kochalam sie i jedynym zabezpieczeniem byl logest.a teraz mam stresa... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 13.08.07, 22:29 Jakie jest prawdopodobieństwo,że nie przeczytałaś ulotki ?- 100% , a szkoda bo nie zaśmiecałabyś teraz forum. ULOTKA, ULOTKA, ULOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!! logest+seks+alkohol+nieprzeczytana ulotka= kompletna niewiedza na temat seksu i antykoncepcji Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 14.08.07, 10:00 Ja ci się nie podoba to nie czytaj, albo przynajmniej pisz na temat. Odpowiedz Link
dlania Re: logest+seks+alkohol 14.08.07, 10:18 Mzeta, po jakiego czorta Ty jestes na tym forum? Skoro wszystko jest w ulotce i Ty to wszystko oczywiście wiesz, to idź sobie dziewczyno znajdź jakieś forum - teleturniej z wiedzy o środkach antykoncepcyjnych i tam sie realizuj. To Ty nie masz nic do powiedzenia, tylko czekasz na okazję, żeby innym ubliżyć. Może rób sobie dobrze w inny sposób? I nie za bardzo rozumiem Adminke, czemu takich postów nie usuwa? Co one wnoszą? Odpowiedz Link
turzyca Re: logest+seks+alkohol 14.08.07, 10:32 dlaaniu, adminka powinna wyciac, moim zdaniem, post zalozycielski tego watku. Dlaczego? Bo lamie on regulamin forum. W regulaminie forum stoi jak wol, ze trzeba przeczytac ulotke ZANIM sie zada pytanie. Autorka watku tego nie zrobila. Tak wiec post mzety jest prostym przypomnieniem, ze autorka watku lamie regulamin forum. Moim zdaniem wazne zadanie. Juz nie mowiac o tym, ze adminka tego forum wprowadzila zasade mozliwie ograniczonej moderacji - wycinania tylko postow dotyczacych sprzedazy i kupna lekow poza apteka. Odpowiedz Link
dlania Re: logest+seks+alkohol 14.08.07, 10:36 turzyca napisała: > Tak wiec post mzety jest prostym przypomnieniem, ze autorka watku lamie > regulamin forum. Moim zdaniem wazne zadanie. No, jak na proste przypomnienie to za duzo w tym poście negatywnych emocji. Nie można sie umówić tak, że proste przypomnienie w takich przypadkach brzmi: "PROSZE PRZECZYTAC ULOTKę. POWODZENIA" ? Po co taka złość? Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 14.08.07, 21:55 A po to,że nie tylko ulotki są nie czytane, ale i regulamin forum, dla kogoś takiego jak ty co to sobie wskoczy raz na miesiąc zero irytacji i zdenerwowania kolejnym bezmyślnie zadanym pytaniem. Złość ? Ty nie odróżniasz złości od innych emocji..... Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 14.08.07, 21:53 No to teraz ubliżę tobie: z regulaminu forum: "A RZECZ NAJWAŻNIEJSZA: ZANIM ZADASZ PYTANIE - PRZECZYTAJ ULOTKE !" Poczytaj sobie moje inne posty-takie z rodzaju-normalne pytania i normalne odpowiedzi. Na głupie pytania jestem uczulona. Co do ulotki-jakby dziewczyny je czytały to nie było by takiego bałaganu na forum. Ja nie rozumiem admina,że nie usuwa postów ewidentnie naruszających regulamin forum-nie czytanie ulotki. A ty co wniosłaś swoim postem. Wierz mi na robienie sobie dobrze znam lepsze-inne sposoby, ale takie jak ty co to nie są w stanie przeczytać ulotki,że nie wspomnę już że ze zrozumieniem pojęcia o tym nie mają. Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 14.08.07, 22:02 A ty spieprzaj,na odcisk ci kiedyś nazdępnęłam na forum i teraz zachowujesz się jak smarkula co to szuka zaczepki. Weź się dziewczynko opanuj i zajmij się sobą, albo chociaż pisz na temat i nie rób burdelu na forum. Odpowiedz Link
dlania Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 09:29 1mzeta, strasznie jestes nerwowa. jednak z tym Twoim niespełnieniem seksualnym jest coś na rzeczy. Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 09:47 Wiesz dlania ty też się odpieprz, nie wpychaj nosa tam gdzie nie trzeba, co do nerwowości-to nie masz pojęcia o czym piszesz, a o spełnieniu seksualnym no cóż...każdy stawia diagnozy które są bliskie jego problemom, także daruj sobie i może popatrz w lustro- dobrze ci to zrobi- nic o "niespełnieniu sekualnym" nie wspominałam. Nie podobają ci się moje wypowiedzi to nie czytaj- a nie bądź jak m.beret co to jest przeciwko poronografi ale kilka "filmików" musi obejrzeć tak niby dla picu,żeby wiedzieć przeciwko czemu walczy. Koniec tematu. Odpowiedz Link
dlania Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 10:33 1mzeta - poniosło mnie i niepotrzebnie jeszcze Ciebie wciągnęłam w swoja grę. Sorry, więcej nie będę Od zawsze wychylam sie jako obrońca uciśnionych, maluczkich, nierozumianych przez innych... stąd nerwy i złość. Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 10:40 A widzisz-każdemu może się zdarzyć. Weź pod uwagę,że jednych denerwuje i wpienia co innego-każdy jest inny. Odpowiedz Link
wredna.suka Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 13:16 Ależ mądrości życiowe... brawo, brawo. Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 13:36 Dziękuję za oklaski ) Nie zaśmiecaj forum, napisz coś na temat, a nie żeby komuś dojebać, albo walić bezmyślnie w klawiaturę bo ci ktoś na odcisk kiedyś nazdepną pisząc prawdę "prosto w oczka", co zabolało, nie umiesz się przyznać sama przed sobą,że kiedyś tam racji nie miałaś. Za dużo mleka masz pod nosem,żeby do ludzi takie teksty pisać, tylko mi nie pisz, że ja też, bo tak się składa,że w sprawach antykoncepcji to mogę się do weteranek zaliczyć... Koniec tematu-mam nadzieję,że rozumiesz co to znaczy. Odpowiedz Link
wredna.suka Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 15:29 Thaa weteranka, conajwyżej wojenna. Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 21:58 Nawet jeśli to świadczy to o tym,że zasmarkata jesteś na teksty które puszczasz na forum-jak śmierdzące bąki... Ponawiam apel: sio trollu smarkaty !!! Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 22:02 A no i napisz coś jeszcze pozwalam ci żeby ostatnie zdanie należalo do ciebie-jak to z dzieckiem które się drze o nową zabawkę-jak nie dostanie to się nie przestanie drzeć. P.S. Dotyczy wszystkich wątków Odpowiedz Link
wredna.suka Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 13:15 Bardzo ładne świadectwo prostacwa sobie wystawiasz. Odpowiedz Link
1mzeta Re: logest+seks+alkohol 15.08.07, 13:32 Naucz się innego wyrazu niż "prostactwo"-którego nawet napisać nie umiesz-w tym wieku należałoby już mieć większy zasób słownictwa. Odpowiedz Link