aniaw18 29.08.07, 11:23 w niedziele wziełam ostatnia tabletke anty dzis jest trzeci dzien od wziecia ostatniej a okresu jak nie ma tak nie ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: przerwa 29.08.07, 11:35 Ja tez w niedzielę wieczorem wziełam ostatnią i krwawienie dostanę jutro wieczorem. Więc spoko. Odpowiedz Link
olenka.k Re: przerwa 29.08.07, 20:03 Przyjdzie przyjdzie. Ja dostaję @ w czwartym dniu przerwy a przy poprzednich dostawałam w piąty. Grunt, by było regularnie, i bez schizów Odpowiedz Link
ropucha500 Re: przerwa 05.09.07, 09:14 zaraz troll.... ja też skończyłam pierwsze w życiu opakowanie w niedziele, i też nie mam okresu (((( i zaczynam schizować powoli ; ( dziewczyny, a jak nie dostanę okresu to mogę normalnie zacząć drugie opakowanie (bo na ulotce pisało, że dopiero wykluczamy ciążę po drugiej niewystąpionej miesiączce) czy lepiej iść do lekarza?? Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: przerwa 05.09.07, 09:24 A kto wogole powiedzial, ze nie dostaniesz? To dopiero sroda rano. Spokojnie. Moze pojawic sie jutro. Ktos kiedys napisal nawet, ze dostawal krwawienia w 6 czy 7 dniu przerwy, o ile dobrze pamietam. Takze nie ma co jeszcze panikowac. A co do pytania, to ja bym wziela. Ale w miedzyczasie zrobila sobie test ciazowy. Odpowiedz Link