Dodaj do ulubionych

wymioty a pierwsza tabletka

14.07.08, 11:58
Witam, bom tu nowa...Pomożcie moje drogie..w sobote wieczorem zażywam pierwszą tabletkę i tak tez uczyniłam. Natomiast od godziny mniej więcej 9 rano w niedziele ochoczo wymiotowałam przez cały dzień( z powodu spożytego alkoholu, hmm)., druga tabletka zazyta wieczorem normalnie, po niej juz nic nie było...ile czasu mam sie dodatkowo zabezpieczać według was?tydzień? a ulotce ani słowa, poza słowami że osłabia działanieuncertain
Obserwuj wątek
    • kr_ka_11 Re: wymioty a pierwsza tabletka 14.07.08, 12:33
      jak tabletke przyjelas w sobote a sensacje zoladkowe mialas w niedziele, pozniej
      wezielas niedzielna dawke i po tym nie bylo wymiotow to nie musisz sie dodatkowo
      zabezpieczac, bo sobotnia napewno sie wchlonela. wg ulotki pigulka wchlania sie
      jakies 3 godziny wiec don't panic wink
      • glupja_baba Re: wymioty a pierwsza tabletka 14.07.08, 13:22
        hmmm dzieki dzięki...też tak sobie po cichu myśle, mam nadzieje,że dobrze myśle, a mojej ulotce nie ma co prawda ni słowa o czasie wchłaniania, ale...
        • kr_ka_11 Re: wymioty a pierwsza tabletka 14.07.08, 13:45
          nie denerwuj sie, niejednokrotnie bylam w takiej sytuacji jak Ty (parszywy kac
          wink) i bez dodatkowego zabezpieczenia szczesliwie nie jestem mamusia, wiec luz.
          jesli w Twojej ulotce nie ma informacji o czasie wchlaniania (co dziwne) to i
          tak jestem prawie prawie pewna, ze wszystkie maja podobnie. w mojej ulotce
          (Yasmin) jest mowa o 3 godzinach.
    • ensoleillement Re: wymioty a pierwsza tabletka 18.07.08, 13:01
      tabletka dawno się wchłonęła, nic się nie stało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka