jr25 30.04.09, 07:08 Dziewczyny czy zauważyłyście stosując nuvaring potrzebę częstszego oddawania moczu (np. w nocy). Ja mam coś takiego i nie wiem czy to może być od ringu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nostress.ka21 Re: nuvaring pytanie do stosujących 30.04.09, 21:07 Mnie ten problem nie dotyczy, jednak moja koleżanka stosując NR przez tylko 3mc bez przerwy borykała się z zapaleniem dróg moczowych, lekarz zasugerował zmianę antykoncepcji. Zapalenie zniknęło Może jesteś w tym niewielkim odsetku? Odpowiedz Link
elka116 Re: nuvaring pytanie do stosujących 02.05.09, 21:23 ooo, mam to samo. W dzien nic nie czuje, a w nocy musze chociaz raz wstac do toalety. Mialam kilka razy zapalenie pecherza i wtedy baardzo bolalo, a teraz odczuwam jedynie takie jakby parcie na pecherz, no i w zasadzie tylko w nocy... Tez podejrzewam, ze to wina NR, ale podczas przerwy czuje to samo. Odpowiedz Link
bydek1 Re: nuvaring pytanie do stosujących 18.05.09, 18:38 A czy zdarzyla sie komus taka sytuacja? Zaczelam stosowac w pierwszym dniu cyklu wieczorem (wczoraj). Rano juz krwawienie miesiaczkowe sie nie pojawilo. Mija juz dzien i nic. Odpowiedz Link
turzyca Re: nuvaring pytanie do stosujących 19.05.09, 11:16 Nie stosuje nuvaring, ale znajac mechanizm dzialania uwazam to za calkiem mozliwe. Skoro zdarza sie, ze tabletki zatrzymuja krwawienie, to pewnie moze sie zdarzyc, ze hormonalny krazek je zatrzyma. Odpowiedz Link