ewa.mila 24.11.09, 08:34 dla taty - czegoś w stylu Kodu Leonarda ... jakaś sensacja z historycznym tłem ... może coś podpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stoerungsquelle Re: szukam na prezent IP: *.dynamic.primacom.net 24.11.09, 13:29 Polecam Morella (David Morell), trylogie Bractwo Kamienia, Rozy i Mgly. Moj tata jest wybredny, ale spodobalo mu sie, a i ja czesto wracam. Ksiazki juz nieco starsze, ale jedne z najlepszych ksiazek akcji jakie w ogole czytalam. --- Recenzje fanów, darmowe fragmenty i więcej informacji na temat książki 'Lovefool – Głupiec w miłości' i jej autorki Amalii Angellinni znajdziecie tutaj: www.scholar-online.pl/viewpage.php?page_id=126 Odpowiedz Link Zgłoś
ilika Re: szukam na prezent 24.11.09, 15:40 No to Larsson i "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" będzie świetna książką. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: szukam na prezent 24.11.09, 17:14 ilika napisała: > No to Larsson i "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" będzie >świetna książką. Absolutnie jestem ZA - myślę, że obowiązkowo winnaś nabyć:) Uściski Ewciu. B. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: szukam na prezent 24.11.09, 23:58 Zachęcam do sięgnięcia po książki znakomitego, a niestety mało znanego Mariusza Wollnego. Niedawno ukazała się jego najnowsza powieść - "Oblicze Pana", którą oprócz mnie i Ani (szesnastolatki) z ogromnym zainteresowaniem przeczytał mój Mąż. Wcześniej z równym zapałam czytaliśmy Kacpra Ryxa i jego drugi tom Kacper Ryx i król przeklęty Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.mila Dziękuję 25.11.09, 08:13 i proszę napiszcie coś więcej o Larssonie i "Mężczyznach, którzy nienawidzą..." Witaj Kochana B. Odpowiedz Link Zgłoś
opty2 Re: Dziękuję 25.11.09, 10:11 merlin.pl/Mezczyzni-ktorzy-nienawidza-kobiet_Stieg-Larsson/browse/product/1,625724.html Odpowiedz Link Zgłoś
bmk_bajka2 Re: szukam na prezent 25.11.09, 09:54 ewa.mila napisała: > dla taty - czegoś w stylu Kodu Leonarda ... > jakaś sensacja z historycznym tłem ... > może coś podpowiecie? Usłyszałam dzisiaj w tv , że wyszła nowa książka Ewy Woydyłło pt. "Rak duszy", tylko nie wiem jak ją zdobyć. Co prawda dalekie to od stylu Kodu ale nic mi do głowy w tym momencie nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.mila kolejny prezent 25.11.09, 10:35 A to ja jeszcze ... Szukam, też na prezent, o Napoleonie. Myślałam o tej serii 4 tomy - zapomniałam jakie to wydawnictwo, ale nie mam przekonania. Może coś podpowiecie??? Odpowiedz Link Zgłoś