maretta111 15.03.10, 12:11 Szukam książek dla duszy, po stracie bliskiej osoby, kojące jak balsam...Prosze o tytuły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikate Re: dla duszy 15.03.10, 19:07 Nie wiem czy kojąca, ale bardzo rozumiejąca jest "Paula" Isabel Allende Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 Re: dla duszy 17.03.10, 12:07 Balsam dla duszy w żałobie czytałam,a le dziękuję za porady, szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: dla duszy 18.03.10, 08:58 Śmiertelni, nieśmiertelni - K. Wilber Odpowiedz Link Zgłoś
aleks652 dwie propozycje 01.04.10, 11:33 Mam dla Ciebie dwie propozycje, są zupełnie różne i to zależy od tego dla kogo to ma być. Obie pomogły moim znajomym: pierwsza matce mojego kolegi po jego śmierci, a druga mojej przyjaciółce po śmierci jej znajomego. 1. 90 minut w niebie opowiada o przeżyciach Dona Pipera podczas śmierci klinicznej kiedy widział (albo mu się wydawało, że widzi) niebo. Na faktach. 2.Aniołowie dnia powszedniego Nostalgiczna opowieść o życiu i umieraniu. Dla fanów dobrej literatury, którzy w wizje z powyższej książki nie uwierzą. Mocno metaforyczna. Odpowiedz Link Zgłoś