shonsu 04.03.04, 11:11 zapraszam do odwiedzenia mojej strony i prosze o opinie republika.pl/chandler shonsu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nu! Re: łagodny spam - moja stronka o Chandlerze IP: *.bmj.net.pl 04.03.04, 17:08 Ok - dobra robota. A tak na marginesie, to w (zdaje się) "Żegnaj laleczko" Marlowe zamawia... żytnią! Ciekawe, czy w oryginale też tak jest (wątpie). Nu! p.s. polecam obejrzenie świetnej strony o Kafce! www.kafka-franz.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 Re: łagodny spam - moja stronka o Chandlerze IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 04.03.04, 21:41 Bardzo fajna, wyrazy uznania. Czy "Wielki Sen" ukazał się po polsku? Jakoś nie mogłem znaleźć. I mała sugestia : ranking ulubionych utworów Chandlera. Mój numer jeden: Długie pożegnanie. Odpowiedz Link Zgłoś
shonsu Re: łagodny spam - moja stronka o Chandlerze 06.03.04, 21:20 Tak, ukazał się po polsku tylko że pod tytułem Głeboki sen. Dla mnie tez najlepsze jest Długie pożegnanie, ale lubie też Siostrzyczkę. pozdrawiam shonsu Odpowiedz Link Zgłoś
yanga Re: łagodny spam - moja stronka o Chandlerze 04.03.04, 22:36 Założę się, że chodzi o rye whisky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juna Re: łagodny spam - moja stronka o Chandlerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 13:14 gratulacje, very interesting! Odpowiedz Link Zgłoś