kasiamilan 28.08.10, 21:50 czytaliście może coś z krajami dawnej Jugosławii w tle, co możecie polecić? dziękuję pozdrawiam P.S. wiem, że są przewodniki, ale to zupełnie nie o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neuromance Re: Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra w tle IP: *.multimo.pl 28.08.10, 23:05 A Albania? "Albański kochanek" Susany Fortes. Nie, to nie harlequin;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemostegna Re: Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra w tle 28.08.10, 23:15 Ivo Andrić "Most na Drinie". Bośnia i Hercegowina. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra w tle 29.08.10, 00:21 Przewodnik po wyspie Senko Karuzy - jeśli lubisz klimaty wyspiarskie i niespieszną narrację. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra w tle 29.08.10, 01:53 "Powrot do domu" Natasha Radojcic-Kane o powrocie do domu po wojnie domowej tutaj moja recenzja. Odpowiedz Link Zgłoś
kluska0 Re: Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra w tle 29.08.10, 07:54 "Jadąc do Babadag" Stasiuka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra w tle 29.08.10, 10:44 bardzo Wam dziękuję, będę miała co czytać w zbliżające się długie, jesienne wieczory, jeśli jeszcze coś Wam się przypomni, to poproszę:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra w tle IP: *.nplay.net.pl 06.09.10, 16:19 Pałac Dioklecjana Waneńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra w tle 07.09.10, 15:45 miałam wrzucić Warneńską, ale mnie ubiegłaś :-) No to zamiast tego Maturzyści Książka dla młodzieży, akcja dzieje się w czasach istnienia jeszcze Jugosławii. Radości i smutki młodzieży. Proza życia... Odpowiedz Link Zgłoś
frise Re: Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra w tle 07.09.10, 14:44 I mnostwo innych rzeczy, ktore wydaje Wydawnictwo Czarne... Odpowiedz Link Zgłoś