Gość: FANTA9 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 17:10 U MNIE TO BYŁO solaris LEMA. NO ZA CHINY LUDOWE NIE MOGŁEM TEGO ZDZIERZYĆ......ALE OPŁACIŁO SIĘ SIEGNĄĆ DRUGI RAZ.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chichot Re: NIE MOŻNA PRZECZYTAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM... IP: 195.116.43.* 17.04.04, 17:33 a w moim wypadku zbior 'ajol i laor' czycza. i tez warto bylo wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon6 Re: NIE MOŻNA PRZECZYTAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM... 17.04.04, 17:54 Gość portalu: chichot napisał(a): > a w moim wypadku zbior 'ajol i laor' czycza. i tez warto bylo wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon6 Re: NIE MOŻNA PRZECZYTAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM... 17.04.04, 17:57 Oj, sorki, komputer mi splatal figla. Nie chcialam cytowac ani ustosunkowywac sie do wypowiedzi poprzednika! W moim przypadku nie udalo sie pierwsze podejscie do "Mlodych Lwow" Irvina Shawa, chociaz to moj ukochany pisarz i poza tym wszystko czytalam. Wkrotce planuje drugi raz, wiem, ze warto i wierze, ze sie uda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: NIE MOŻNA PRZECZYTAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 18:01 stanowczo Tolkien, zaczynając od Hobbita, a kończąc na Trylogii :( Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: NIE MOŻNA PRZECZYTAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM... 17.04.04, 18:46 Oj tak, zdecydowanie Tolkien. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: NIE MOŻNA PRZECZYTAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM... 17.04.04, 20:22 "W pustyni i w puszczy";)) Próbowalam od siódmego roku życia, zmogłam wreszcie trzy lata później, chyba za piątym (!) razem i byłam zachwycona;)) Grunt to przebrnąć przez tę porażającą nudę, która kończy się słowami 'Stasiowi zjeżyły się włosy na głowie, albowiem zrozumiał, że ich porwano' - czy jakoś tak;) no własnie, czytalam to w sumie z 10 razy pewnie, ale ostatnio strasznie dawno temu, moze sobie przypomnę? Odpowiedz Link Zgłoś