panufnik75 10.07.11, 10:46 Szukam cyklów kryminałów, coś na kształt cykli Charlaine Harris o Lily Bard, Aurorze Teagarden czy Harper Connelly (mój ulubiony). Generalnie zależy mi na lekkiej lekturze na spacery z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linka.raz Re: Cykl kryminałów - poleććie 10.07.11, 12:08 Wejdź na forum Kryminały i sensacje - znajdziesz tam mnóstwo podpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: Cykl kryminałów - poleććie 14.07.11, 07:55 a może niekoniecznie lekkie bardzo,ale za to wciągajace i ciekawe? zapraszam zatem to do nas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymonka Re: Cykl kryminałów - poleććie IP: *.189.38.18.bauer.pl 18.07.11, 11:21 Polecam serię kryminałów o komisarzu Montalbano, autor: Camilleri niebanalne, lekkie, dowcipne :) Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Cykl kryminałów - poleććie 18.07.11, 11:34 Janet Evanovich o Stephanie Plum. Polecono mi wlasnie na Kryminalach... i jestem b. zadowolona. Poza tym Daria Doncowa, tez stamtad. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Cykl kryminałów - poleććie 18.07.11, 15:47 O tak, jestem wielbicielką Montalbano walącego pięścią w stół i pałaszującego barweny :) i Catarelli oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś