nchyb 30.08.11, 14:18 Z prawdziwą przyjemnością informuję, że obowiązki moderatora tego forum - dzielimy obecnie między siebie po równo Eeela, a także dotychczasowy admin, czyli ja. Eeelu, witamy i czyń swoją powinność... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeela Re: Nowy moderator forum Książki - eeela 30.08.11, 14:34 Dziękuję bardzo za przywitanie mnie w nowej roli :-) Będę się starała czynić swą powinność rozważnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Nowy moderator forum Książki - eeela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 14:34 Dało się zauważyć, po tym,jak zaczęły znikać komentarze bez żadnego powodu :( Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Nowy moderator forum Książki - eeela 30.08.11, 15:12 Nie eeela chwyciła za nożyce, ale ja. Powód był. Nie wątki, a kilka postów w jednym watku. Dyskusja wyszła poza ramy tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelniczka Re: Nowy moderator forum Książki - eeela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 19:14 forum.gazeta.pl/forum/w,299,128438266,128438266,Skarga.html Ciekawe czy sie odwarzysz tam odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Nowy moderator forum Książki - eeela 31.08.11, 19:40 Zwarzywione forumowiczki nam sie tu pojawily. Zważywszy powagę sprawy ważnym mi sie wydaje odwazyc im po uncji rozumu by ważkich niepodejmowaly dzialań przeciwko naszym odważnym moderatorkom. Poważka. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Nowy moderator forum Książki - eeela 30.08.11, 15:03 Ej, nie bardzo wierzę w to, że wraz z pojawieniem się eeeli jako moderatora zaczęły wylatywać wątki, jak sugerowała moja przedmówczyni, ale nie musieliście chyba wycinać tego wpisu... Wydaje mi się, że można było odpowiedzieć po prostu :-) W temacie zaś: Eeelu - zaszczyt zasłużony. Wznoszę kielich. m, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Nowy moderator forum Książki - eeela 30.08.11, 15:15 tych wpisów było więcej niż jeden i nie tylko w tak delikatnej formie :-) Powinnam na nie odpowiedzieć poza forum, niestety osoba ta (te) uniemożliwiła to, nie logując się. Podobnie jak w wątku, z którego kilka postów usunięto. Ale ok, by Eeelę od zarzutów oczyścić - jeden z tych postów zarzucających - przywrócony - wraz z odpoweidzią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala200333 Re: Nowy moderator forum Książki - eeela 30.08.11, 19:33 Czymam kciuki za owocna prace! Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Witaj eeela! 30.08.11, 21:21 Tylko nie szalej z sekatorem ;) Ostnio mnie zjeżyło to, że wywalono mój żartobliwy wpis na temat książki która odsłania całą prawdę o świecie czy coś takiego :) Podkleiłam to: lubimyczytac.pl/ksiazka/74157/opowiesci-belzebuba-dla-wnuka I ktoś wykasował ...bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Witaj eeela! 31.08.11, 02:49 Może został uznany za post reklamowy? Oczywiście nie wszystkie posty z linkami do księgarni zasługują na kasowanie, to wszystko zależy od kontekstu, ale czasami łatwo się pomylić. Szaleć nie będę, jak zobaczę post wzbudzający takie wątpliwości, najpierw sprawdzę historię forumowicza, bo jest jednak różnica między okazyjnym użytkownikiem wrzucającym ciągle linki do księgarni, a forumowiczem, który regularnie bierze udział w dyskusjach i po prostu odsyła do linka w celach informacyjnych. Ale jako stara i zasiedziała forumowiczka wiem, pamiętam i doświadczyłam na własnej skórze, że posty z linkami do stron komercyjnych wzbudzają moderatorską czujność :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zak1 Re: Witaj eeela! 31.08.11, 11:26 A więc na próbę pytanie bez linków: czy koleżanki moderatorki czytały moje powieści : ,,Szczęśliwy w III Rzeszy" i sequel: ..Szczęśliwy w Ameryce". Pozdrawiam Marek Żak Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zak1 Re: Witaj eeela! 31.08.11, 20:06 Mag. Literacki 168: ,,Takiej powieści w polskiej literaturze, zdominowanej przez martyrologię, jeszcze nie było. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Witaj eeela! 31.08.11, 20:33 Być może. Raczej nie sięgnę, bo tematyka nie jest mi bliska. Marku, bardzo cię proszę, abyś nie zamieszczał postów reklamujących swoje książki w kolejnych wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zak1 Re: Witaj eeela! 01.09.11, 08:52 Tal vez de vez en cuando? :). El vencedor nunca renuncia. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Witaj eeela! 01.09.11, 10:36 Nie, raz na jakiś czas też nie, chyba że post będzie rzeczywiście na temat. Po co ci to? Przecież wiesz, że posty reklamowe są kasowane. Spamowanie nijak się nie przyczyni do twojego zwycięstwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.zak1 [...] IP: *.opera-mini.net 01.09.11, 12:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela [...] 01.09.11, 12:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.zak1 [...] IP: *.opera-mini.net 01.09.11, 13:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zak1 Re: Witaj eeela! 01.09.11, 13:21 Gość Marek Zak1 to nie ja. Nie odpowiadam za jego wpisy. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zak1 Re: Witaj eeela! 01.09.11, 12:38 OK. niech będzie. Widzisz chyba jednakże tę jawną niesprawiedliwość, gdy znany aktor promuje za darmo, we wszystkich mediach, swoją firme, handlujacą winem, a wpisy autora na temat książki są traktowane jako spam, a nie jako promocja polskiej literatury. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Witaj eeela! 01.09.11, 13:59 Nie wiem, szczerze mówiąc, o jakiego aktora ani o jakie wino chodzi, ale zapewniam cię, że piersią własną bronić będę forum Książki przed reklamami wina, choćby najlepszego :-) Ja osobiście nie widzę nic złego w autopromocji, jeśli jest ona otwarta - to znaczy autor podpisuje się pod nią swoim imieniem/nickiem, tak jak ty to robisz - ale też i mieszcząca się tematycznie w bieżących dyskusjach o książkach. Jeśli akurat toczy się rozmowa o książkach, których akcja toczy się w III Rzeszy, spokojnie można napisać: a ja właśnie jestem autorem takiej książki, uważam, że warto do niej sięgnąć, otrzymała dobre recenzje. Ale dodawanie tytułów swoich książek w losowych wątkach na wszelkie tematy - to już się kwalifikuje jako spam reklamowy. OK? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zak1 Re: Witaj eeela! 01.09.11, 14:25 To oczywiste, co piszesz o promocjach i spamach. Poza tym zawsze podpisuję się imieniem i nazwiskiem. Jeśli jesteś, jak wyczytałem, mieszkańcem UK, to może tego nie widziałaś, ale chodzi o Marka Konrata i jego firmę ,,6 win" o której pełno wszędzie, we wszystkich mediach. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Nowy moderator forum Książki - eeela 31.08.11, 18:03 Witamy i toże czymamy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
easydobranocka Re: Nowy moderator forum Książki - eeela 13.09.11, 14:36 Witam i trzymam kciuki aby forum o książkach było na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Nowy moderator forum Książki - eeela 13.09.11, 20:33 Dołączam do powitań i życzę cierpliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś