madziurex 04.07.04, 17:36 Czy ktoś zna tę autorkę? I co sądzicie - warto? (zaczęłam "Sto tajemnych zmysłów", na razie jest OK). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Venus Re: Amy Tan? IP: *.vc.shawcable.net 04.07.04, 21:54 Uwielbiam ja. Przeczytalam trzy jej ksiazki, Sto Zmyslow ostatnia. Teraz jest juz czwarta Nastawiacz Kosci czy cos takiego.. kiedys przeczytam. najbardziej jak do tej pory podobala mi sie jej druga ksiazka The Kitchen God's Wife - Zona kuchennego boga. Sto tajemniczych zmyslow troche byla za bardzo pomieszana, ale i tak mi sie podobala. czytaj, czytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
clevera ciekawe:) 04.07.04, 21:57 Wlasnie kupilam sobie "Corke nastawiacza kosci" Amy Tan i ciekawa jestem czy podziele wasz zachwyt.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: ciekawe:) 04.07.04, 22:45 mnie się jej książki bardzo podobają. Nie czytałam "Sto tajemnych zmysłów" i przyznam się Wam, że dzięki Wam się dowiedziałam o jej istnieniu. Fajnie, może zamówię sobie ją. Odpowiedz Link Zgłoś
madziurex Re: ciekawe:) 04.07.04, 22:47 No to fajnie! Znajomi mają wszystkie (wydane w Polsce) książki Amy Tan - będę miała co czytać w wakacje.:) Aha, nie wiem, jak wam, ale mi opowieści Kwan trochę przypominają historie z Macondo... Odpowiedz Link Zgłoś