Dodaj do ulubionych

Książka "Czas honoru".

27.08.13, 21:10
Opłaca się kupić? Ciekawa?
Obserwuj wątek
    • gat45 Re: Książka "Czas honoru". 28.08.13, 07:44
      Co to znaczy "opłaca się" ? Przy zakupie książki ?
      • gazeta_mi_placi Re: Książka "Czas honoru". 28.08.13, 08:16
        Nie mam za dużo pieniędzy na kulturę, więc nie wiem czy jest tak dobra by kupić, serial oglądałam, podobał mi się, a nie wiem jak książka?
        • Gość: monika Re: Książka "Czas honoru". IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.13, 00:39
          ????????????????? Tobie się podobał????????????????To ile w końcu Gazet grasuje na forach GW???? Z tego, co pamiętam wyśmiewałaś fabułę na forum seriale.
          • gazeta_mi_placi Re: Książka "Czas honoru". 04.10.13, 14:49
            Nick należy do grupy zaprzyjaźnionych osób, każda z nich ma hasło do tego nicka i pisze to co uważa na forach jakie uważa.
      • mietowa_kawa Re: Książka "Czas honoru". 04.10.13, 15:50
        Z zasady nie kupuję książek pisanych na podstawie seriali, dla mnie to produkt typowo marketingowy. Jeśli masz ochotę na taki... A i "Czas honoru" to serial pod względem faktograficznym, cóż budzący kontrowersje. Ale przecież nie o tym miało być.
        • jeepwdyzlu Re: Książka "Czas honoru". 04.10.13, 17:49
          A i "Czas honoru" to serial pod względem faktograficznym, cóż budzący kontrowersje.
          -------------
          napisz wprost: to ahistoryczny bełkot
          jeep
    • jeepwdyzlu Re: Książka "Czas honoru". 28.08.13, 10:00
      W 9 na 10 przypadków książki które powstały na podstawie scenariusza - a nie odwrotnie - to kicha...
      Tym bardziej, że serial też nie nadzwyczajny...
      Zatem - do przemyślenia...
      jeep
    • Gość: ch Re: Książka "Czas honoru". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 12:36
      ja czytałam obie części i bardzo fajnie uzupełniają serial wiele spraw wyjaśniają -książka nie jest kalką scenariusza- wg mnie warto przeczytać
      • moleslaw Re: Książka "Czas honoru". 22.09.13, 08:12
        Mnie odrzuca okładka. Serialu nie oglądałam ale nad książkami się zastanawiam czy może choć wypożyczyć, okładkę owinę papierem na ten czas.
      • lipka02 Re: Książka "Czas honoru". 22.09.13, 10:02
        Przeczytałam drugą część.Czas honoru.Przed burzą i naprawdę polecam.Warto wypożyczyć,a jak nie ma w bibliotece to zakupić.Teraz oglądam serial,bo wcześniej nie miałam okazji go zobaczyć.Książka nie jest odwzorowaniem serialu i to mi sie bardzo podoba.
    • asiek25 Re: Książka "Czas honoru". 24.09.13, 12:39
      Serial oglądam, obie części książki czytałam. Słabe, nawet bardzo, miejscami wręcz infantylne. Fakt, że serial trochę uzupełniają, ale mimo wszystko uważam, że nie warto wydawać na nie kasy. W moim mieście są dostępne w bibliotekach publicznych.
    • mobi-lna Re: Książka "Czas honoru". 04.10.13, 15:17
      ja nie kupiłam, tlyko wypożyczyłam, ale denna,
    • gazeta_mi_placi Re: Książka "Czas honoru". 14.11.13, 18:56
      Przeczytałam, bardzo mi się podobała, bardzo. Ciekawa, pochłonęłam w tydzień.
      • nchyb Re: Książka "Czas honoru". 15.11.13, 09:19
        jeżeli odpowiada ci, to jest jeszcze drugi i trzeci tom, będziesz mieć na kolejne tygodnie...
        tom 2 - Przed burzą
        tom 2 - Pożegnanie z Warszawą - to świeżutkie, premiera kilka dni temu...
        • lipka02 Przed burzą... 15.11.13, 10:41
          Pierwszej części nie czytałam. Zaczęłam od drugiej i jestem zachwycona. Teraz czekam na trzecią część i jestem pewna że przeczytam ją w jedną noc. Lubię styl Pana Jarosława (chociaż zmienia niektóre wątki to i tak czyta się te książki wspaniale).
          • gazeta_mi_placi Re: Przed burzą... 15.11.13, 17:18
            A coś jeszcze interesującego i w podobnej tematyce wydał Pan Sokół?
        • gazeta_mi_placi Re: Książka "Czas honoru". 15.11.13, 17:17
          Przeczytałam (a właściwie pochłonęłam) już dwa pierwsze tomy, czekam na trzeci którego premiera ma być 20 listopada, choć są też przedsprzedaże podobno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka