nchyb Re: Jo Nesbœ - Policja 25.10.13, 10:18 jeszcze nie, przymierzam się dopiero :) Odpowiedz Link Zgłoś
mich.z Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 10:44 Czy na tym forum ktoś czyta książki? Wieje tu straszną nudą... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 11:01 no pewnie że czytamy... ale niekoniecznie wszyscy czytają właśnie teraz tę książkę, o której chcesz pogadać... szczególnie, ze to nowość, która od 2 dni jest na rynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 15:47 a Ty już czytałeś? Jak wrażenia? opinia w porównaniu z jego poprzednimi książkami? Odpowiedz Link Zgłoś
mich.z Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 15:51 Kupiłem dwa dni temu ;) Nie zacząłem czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 16:42 To właściwie w jakim celu pytasz? Na decyzję czy warto kupić już za późno, a na dyskusję o książce za wcześnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mich.z Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 26.10.13, 21:27 A czy muszę jasno sprecyzować cel aby rozpocząć dyskusję? Zapodałem temat a dyskusja sama się rozwinie (mam nadzieję). Książka grubsza niż pozostałe pozycje z serii. Czy to dobrze? P.S. Nowy Sapkowski jeszcze nie wyszedł a dyskusja trwa. Więc nie widzę problemu ;) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 27.10.13, 18:56 Mich.z skoro tę Policję już masz to przeczytaj i daj znać jakie twoje wrażenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mich.z Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 27.10.13, 20:00 Zapowiada się OK. Uwaga! Spojler. Harry Hole jest w śpiączce. Oleg Fauke został zwolniony z aresztu... Odpowiedz Link Zgłoś