Dodaj do ulubionych

Jo Nesbœ - Policja

24.10.13, 21:05
Czytaliście?
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Jo Nesbœ - Policja 25.10.13, 10:18
      jeszcze nie, przymierzam się dopiero :)
      • mich.z Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 10:44
        Czy na tym forum ktoś czyta książki?

Wieje tu straszną nudą...
        • nchyb Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 11:01
          no pewnie że czytamy...
          ale niekoniecznie wszyscy czytają właśnie teraz tę książkę, o której chcesz pogadać...
          szczególnie, ze to nowość, która od 2 dni jest na rynku :)
          • mich.z Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 14:57
            no tak.
            • nchyb Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 15:47
              a Ty już czytałeś? Jak wrażenia? opinia w porównaniu z jego poprzednimi książkami?
              • mich.z Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 15:51
                Kupiłem dwa dni temu ;)
                Nie zacząłem czytać.
                • pavvka Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 25.10.13, 16:42
                  To właściwie w jakim celu pytasz? Na decyzję czy warto kupić już za późno, a na dyskusję o książce za wcześnie :D
                  • mich.z Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 26.10.13, 21:27
                    A czy muszę jasno sprecyzować cel aby rozpocząć dyskusję? Zapodałem temat a dyskusja sama się rozwinie (mam nadzieję). Książka grubsza niż pozostałe pozycje z serii. Czy to dobrze?
                    P.S. Nowy Sapkowski jeszcze nie wyszedł a dyskusja trwa. Więc nie widzę problemu ;)

Pzdr.
                    • nchyb Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 27.10.13, 18:56
                      Mich.z skoro tę Policję już masz to przeczytaj i daj znać jakie twoje wrażenia :)
                      • mich.z Re: Czy na tym forum ktoś czyta książki? 27.10.13, 20:00
                        Zapowiada się OK. Uwaga! Spojler. Harry Hole jest w śpiączce. Oleg Fauke został zwolniony z aresztu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka