pierans 20.09.04, 11:22 Czy czytał ktoś z was tę trylogię? Albo Quicksilver? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orales73 Re: The Baroque Cycle - Neal Stephenson 20.09.04, 23:35 pierans napisała: > Czy czytał ktoś z was tę trylogię? > Albo Quicksilver? jeszcze nie, w dodatku nie wiem czy ktoś to u nas wyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlueBerry Re: The Baroque Cycle - Neal Stephenson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 08:54 w polsce do tej pory pojawil sie Cryptonomicon, Zamieć, Diamentowy wiek i Zodiac. Quicksilver jest pierwsza czescia trylogi Baroque Cycle (2003). 2 czescia jest The Confusion (2004) a trzecia The System of the World (2004). czyli jak widac calosc jest dosc nowa. ciekawe kiedy (i czy??) pojawi sie w polsce. jak na razie mozna ja sobie sciagnac w oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś
bastard_bloodwritten Re: The Baroque Cycle - Neal Stephenson 24.09.04, 12:17 Gość portalu: BlueBerry napisał(a): > w polsce do tej pory pojawil sie Cryptonomicon, Zamieć, Diamentowy wiek i > Zodiac. > Quicksilver jest pierwsza czescia trylogi Baroque Cycle (2003). 2 czescia jest > The Confusion (2004) a trzecia The System of the World (2004). > czyli jak widac calosc jest dosc nowa. ciekawe kiedy (i czy??) pojawi sie w > polsce. jak na razie mozna ja sobie sciagnac w oryginale. no właśnie - czy ktokolwiek wie, czy są w ogóle jakieś plany wydawnicze odnośnie tej pozycji ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: The Baroque Cycle - Neal Stephenson 24.01.05, 15:10 Do góry - Może już ktoś coś wie? Czytam teraz Q - mniam! (Errata do pierwszego postu - miało być 'lub chociaż Quicksilver') Odpowiedz Link Zgłoś
taki.jeden.tetrix Re: The Baroque Cycle - Neal Stephenson 24.01.05, 17:55 Jest w zapowiedziach Zyska na br. - przynajmniej Quicksilver, ale i tak wytęskniony oryginałek już czeka na półce na swoją kolej. 900 stron! - jak nic, potną na podtomy i każdy dadzą innemu tłumaczowi (jak WL z "Jonathanem Strange i panem Norrellem", zdaje się...) pozdrowienia tj Odpowiedz Link Zgłoś
taki.jeden.tetrix Re: The Baroque Cycle - Neal Stephenson 24.01.05, 18:30 Pardon - w zapowiedziach MAGa, nie Zyska. Się kajam. tj Odpowiedz Link Zgłoś