Gość: trey IP: *.chello.pl 23.09.04, 17:38 Ciekawy jestem czy czytal ktos"Historie Partii umiarkowanego postepu (w granicach prawa).Jedna ze smieszniejszych ksiazek jakie w zyciu czytalem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabalek Re: Jaroslav Hasek 23.09.04, 20:27 Gość portalu: trey napisał(a): > Ciekawy jestem czy czytal ktos"Historie Partii umiarkowanego postepu (w > granicach prawa).Jedna ze smieszniejszych ksiazek jakie w zyciu czytalem A gdzie to "dorwałeś"?-księgarnia, biblioteka?stare wydanie czy nowe? Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Jaroslav Hasek 23.09.04, 23:53 A czytałeś "Tasiemca księżnej pani"? Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trey Re: Jaroslav Hasek IP: *.chello.pl 24.09.04, 05:45 Wydanie stare bardzo ,a kupilem za 1 zl na pchlim targu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trey Re: Jaroslav Hasek IP: *.chello.pl 24.09.04, 05:46 Tasiemiec Ksieznej Pani ? nie ale brzmi bardzo zachecajaco Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Jaroslav Hasek 24.09.04, 16:36 Uśmiałam się do łez. Zbiór króciutkich opowiadań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol_bianca Re: Jaroslav Hasek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:01 Rewelacyjna książka!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś