Gość: Andrzej IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 17:19 to swietnie napisana ksiażka, czytał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: 13.04.02, 17:22 Nie przesadzacie czasem? Juz reklamowaliscie jakies popluczyny, wlacznie z uzyciem mojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 17:34 ignatz napisał(a): > Nie przesadzacie czasem? Juz reklamowaliscie jakies popluczyny, wlacznie z > uzyciem mojego nicka. Nie rozumiem o czym mowisz, co to za dziwna gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 17:43 ignatz napisał(a): > Ok, niewazne. Czas sprawi, ze watek splynie. Wytłumacz mi o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apolonia Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 20:53 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > to swietnie napisana ksiażka, czytał ktoś? Dzisiaj obchodzono Miedzynarodowy Dzien Książki, czy na forum pamiętał ktoś o tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nah Re: IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 29.04.02, 11:55 Gość portalu: Apolonia napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > to swietnie napisana ksiażka, czytał ktoś? > > Dzisiaj obchodzono Miedzynarodowy Dzien Książki, czy na forum pamiętał ktoś o > tym??? Pamiętałby, jakbyś założyła na ten temat osobny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka9 Re: 30.04.02, 12:03 Gość portalu: An-Nah napisał(a): > Gość portalu: Apolonia napisał(a): > > > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > > > to swietnie napisana ksiażka, czytał ktoś? > > > > Dzisiaj obchodzono Miedzynarodowy Dzien Książki, czy na > forum pamiętał ktoś o > > tym??? > > > Pamiętałby, jakbyś założyła na ten temat osobny wątek. Naprawdę obchodzono taki dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 20:46 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > to swietnie napisana ksiażka, czytał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: 07.05.02, 23:41 Widze, ze wydawnictwo Mamiko nie daje za wygrana. I Kosmitka9, i cala rzesza innych z Walbrzycha i Nowej Rudy (tam ma siedzibe wydawnictwo) nie wie o jednym z podstawowych zjawisk rynku reklamy i nie tylko: o przesycie. Za jakis czas beda sie pojawiac komentarze typu "czy to jakas gra? wytlumacz, o co chodzi" albo "swietnie napisane" czy tez inny rownie oderwany od rzeczywistosci komentarz. Trudno. Nie zycze Wam bamkructwa, choc byloby to najprostsze. Zycze Wam za to niezlej prosperity, ale pod znakiem opamietania i zdrowego rozsadku. Bo tego to jak dotychczas Wam najbardziej brakuje Pozdrawiam, Ignatz Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka9 Re: 08.05.02, 07:53 Chciałam sprawdzić, czy jeszcze mnie śledzisz.Dobrze ,że jesteś , myślałam , że porwali Cię kosmici.Wiosenne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka9 Re: 06.06.02, 10:28 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > to swietnie napisana ksiażka, czytał ktoś? W nr 5.2002 r."Magazynu Literackiego Książki" ukazała sie recenzja tej książki. Zachęcam do przeczytania.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:44 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > to swietnie napisana ksiażka, czytał ktoś? Książki nie czytałem, czytałem gdzies recenzję nie pamietam gdzie-byla bardzo pozytywna. Interesuje się książką bo jest wydana w moim mieście. Jest to jedno z niewielu pozytywnych zjawisk w tym upadajacym miasteczku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś