Gość: joika IP: *.swic.dialup.inetia.pl 27.09.04, 12:04 Czy ktoś z Was mógłby mi opisać o czym był ostatni program -kto , co polecał? będę wdzięczna bo nie mogłam ogląać dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jelonek_k Re: dobre książki 28.09.04, 13:34 Też przegapiłam. Może jednak ktoś oglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: dobre książki IP: *.acn.waw.pl 28.09.04, 21:37 Witam serdecznie! Ja ogladalam, ale musze sie przyznac, ze jedyne, co pamietam to to, ze Pan Tomasz Łuieński polecal "Barbarzyńską Europę" Modzelewskiego. Tylko tyle. Ale jak tylko sobie cos przypomne to dam znac. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek_k Re: dobre książki 28.09.04, 21:44 Zdaje mi się, że ktoś na forum pisał, że Kinga Dunin przedstawiała "Ostatnie historie" Olgi Tokarczuk Odpowiedz Link Zgłoś
zerkam Re: dobre książki 28.09.04, 23:12 barbarzynska europa modzelewskiego znajomi na stanowiskach - donna leon - kryminal i nie jestem pewna czy to ostatni czy przedostatni odcinek Wyzwolenie zwierzat - peter singer - seria plus minus zapamietalam dyskusje bo byla zacieta i duninowa pokazala klase (choc czesto z nia sie nie zgadzam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joika Re: dobre książki IP: *.swic.dialup.inetia.pl 30.09.04, 11:42 Dzieki Duninowa zawsze b dokładnie argumentuje swoje decyzje i ja ją za to b szanuję bo nie kazdy potrafi bronic własnego zdania uzywajac przekonywujacych argumentow . Wielkie dzieki za opowiedzenie bo lubie ten program . Odpowiedz Link Zgłoś