Gość: The Who IP: *.d2.club-internet.fr 10.10.04, 19:35 We know of Tadeusz Pioro (from "Przekroj"), but who is Joyce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klapa Re: Tylko Joyce IP: *.acn.waw.pl 11.10.04, 03:19 I think it's one of those strange poets drinking with Andrzej Sosnowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulysses Czytałaś ? Nie ? Pa !! Oto moja typowa rozmowa z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:59 niewiastą (częściej nie...). Co ja piszę!! Wyłącznie NIE . Czy to nie straszne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the who Re: Czytałaś ? Nie ? Pa !! Oto moja typowa rozmow IP: *.d2.club-internet.fr 12.10.04, 11:14 Nie zupelnie, zawsze mozna niewiascie zaproponowac spacer bulwarem Finnegans Wake... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocnikWkuchni Re: Tylko Joyce IP: *.d2.club-internet.fr 13.10.04, 13:27 ciekaw jestem czy Tadeusz Pioro przy tworzeniu swych oryginalnych i zdrowych dan czerpal swa inspiracje rowniez i z Joyce'a? Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Tylko Joyce 15.10.04, 12:56 lnś is about joyce (actual edit.) but i can't believe there's no finnegans ..on polish bookmarket... Odpowiedz Link Zgłoś